İstek Android 5.0 Lollipop

Sponsorlu Bağlantılar

Z2 ye lollipop yükleyenler, ne kadar memnun kaldınız?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
burak_102

burak_102

Üye
Aynen albüm güzel olmuş işlev farkı yok ama ikonlar güzel yakışmış

0MG90

0MG90

Üye
Şu an sadece Z serisi Lolipop güncellemesini alacak. Diğer cihazlara gelirse çok geç gelir.
Kaynak Xperiablog.

erhanred

Üye
Ama çok gecikti bu gün, yarın derken herhalde android 6 çıkar

burak_102

burak_102

Üye
Sony çok yanlış yollarda, diğer cihazlarına lollipop güncellemesi vermiyor ayriyetten z serisi için de baya süreyi uzattı. Sony'nin satış oranlarını yükseltmesi gerekirken ters bir politika sürüyor hadi bakalım bu kadar süreden sonra sürümde sorun çıkarsa sony topa tutulur.

• Beğen
Tepkiler: key43
0MG90

0MG90

Üye
Sony çok yanlış yollarda, diğer cihazlarına lollipop güncellemesi vermiyor ayriyetten z serisi için de baya süreyi uzattı. Sony'nin satış oranlarını yükseltmesi gerekirken ters bir politika sürüyor hadi bakalım bu kadar süreden sonra sürümde sorun çıkarsa sony topa tutulur.
Sony Twitter hesabının her dediğine inanmayın. Xperiablog'a bakarsanız C3'te çalışan Lollipop resimleri sızdırıldı. Eminim 5.1 veya 5.2'yi diğer firmalardan daha hızlı verecek.

burak_102

burak_102

Üye
Sony Twitter hesabının her dediğine inanmayın. Xperiablog'a bakarsanız C3'te çalışan Lollipop resimleri sızdırıldı. Eminim 5.1 veya 5.2'yi diğer firmalardan daha hızlı verecek.
Ne olursa olsun öyle demesi bile yanlış bir olay

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Son çıkan haberlere göre Hindistan da pazartesi günü dağıtıma başlayacakmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Güncelleme paketi boyutu 1.2 GB falan olacak diye haberler de okudum. Dahası,yepyeni ve son derece şık bir arayüz, çok ileri derecede iyileştirilmiş batarya performansı (4.4.4 de bile gayet iyi), kilit ekranı değişimi vs. İnşallah doğru haberlerdir :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

osicik

Üye
Son çıkan haberlere göre Hindistan da pazartesi günü dağıtıma başlayacakmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Güncelleme paketi boyutu 1.2 GB falan olacak diye haberler de okudum. Dahası,yepyeni ve son derece şık bir arayüz, çok ileri derecede iyileştirilmiş batarya performansı (4.4.4 de bile gayet iyi), kilit ekranı değişimi vs. İnşallah doğru haberlerdir :)
kardeş aynısını okudum çok hoşuma gitti ama başka sitelerde de z3 600 küsür z2 500 küsür mb lık güncelleme diyor ... inş bu senin haber doğrudur özellikle arayüz launher çok daha işlevsel olmalı ve tabi sd karta uygulama taşıma olayı önemli bakalım beklemedeyiz :)

• Beğen
Tepkiler: Mysterious57
Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
deki
kardeş aynısını okudum çok hoşuma gitti ama başka sitelerde de z3 600 küsür z2 500 küsür mb lık güncelleme diyor ... inş bu senin haber doğrudur özellikle arayüz launher çok daha işlevsel olmalı ve tabi sd karta uygulama taşıma olayı önemli bakalım beklemedeyiz :)
HTC One M8 de ki akıcılığı yakalasın başka bir şey istemiyorum :)
Sd karta uygulama taşıma olayı gerçekten çok güzel olur çünkü 64 Gb kullanıyorum uygulama taşıyamama nedir :)

• Beğen
Tepkiler: osicik
darkblademaster

darkblademaster

Üye
Bu üst bildirim çubuğu ile alt tarafın rengi temadan mı kaynaklı?

furkey

Üye

Samsung, Lg gibi firmalar da vermiyor. Sadece sony nin yaptığı bişey değil. Tamam onaylamıyorum bunu ancak sadece sony de böyleymiş gibi yapmayın ve ayrıca sony nin update listesi herhangi bir firmanın neredeyse iki katı. Bence bu güzel bir olay.

Ayrıca süreyi uzatmadı. İlk çeyrekte vericez dediler ve ilk çeyrekte de verecekler (Eğer sony france ve indonesia nın tweetleri doğruysa) Samsung kullanan bir arkadaşım günde 5 kere hata veriyor kafayı yicem diye telefonu rootlamanın yollarını arıyor. Lg sahibi bir arkadaşım telefonu yeni aldı ve aldığı gibi rootlayıp eski sürüme döndü. Böyle kırık dökük bir şey vermelerinden se biraz beklemek daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: cici60
Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, Lg gibi firmalar da vermiyor. Sadece sony nin yaptığı bişey değil. Tamam onaylamıyorum bunu ancak sadece sony de böyleymiş gibi yapmayın ve ayrıca sony nin update listesi herhangi bir firmanın neredeyse iki katı. Bence bu güzel bir olay.

Ayrıca süreyi uzatmadı. İlk çeyrekte vericez dediler ve ilk çeyrekte de verecekler (Eğer sony france ve indonesia nın tweetleri doğruysa) Samsung kullanan bir arkadaşım günde 5 kere hata veriyor kafayı yicem diye telefonu rootlamanın yollarını arıyor. Lg sahibi bir arkadaşım telefonu yeni aldı ve aldığı gibi rootlayıp eski sürüme döndü. Böyle kırık dökük bir şey vermelerinden se biraz beklemek daha iyidir.
Katılıyorum kesinlikle. Bi işe herkes bulaşır,ama herkes tertemiz teslim edemez.
(kendi mesleğimden biliyorum)
Cep telefonları hakkında olur olmaz yorumlar yapana da çok biliyosan kendin yap diyesim geliyor.
Bir işi bilen yapar.
Az bilen eleştirir.
Bilmeyen akıl verir.
Okuduğum bikaç habere göre 4.4.4 den direkt 5.0.2 ye ardından kısa zaman içinde de 5.1 e yükseltilecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: cici60

erhanred

Üye
Xperia z için 5.1 aosp paylasılmadı ama daha düşük islemcili t2 gibi cihazlar var. Yani z cihaza güncelleme 5.02 son güncelleme mi olacak

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z için 5.1 aosp paylasılmadı ama daha düşük islemcili t2 gibi cihazlar var. Yani z cihaza güncelleme 5.02 son güncelleme mi olacak
Orası muamma. Çünkü Lollipop da ki amaç hafiflik ve hız. Bu da demektir ki düşük donanımlı cihazı hafifletecek bi güncelleme. Güncelleme konusunda sony o kadar cihazını devre dışı bırakacak bi şirket değil.
Senin dediğini 1.4 ghz lık işlemci koyup galaxy Wonder ı 2.3.6 da bırakan samsung yapar.

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia z3 aldı bugün lolipopu bize z2ye ne zaman gelir?

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Z3 e resmi güncelleme geldi mi?
Türkiye için

Takipçi Satın Al

Üst Alt