İstek Android 5.0 Lollipop

Sponsorlu Bağlantılar

Z2 ye lollipop yükleyenler, ne kadar memnun kaldınız?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
burak_102

burak_102

Üye
Söylemeden edemiycem ama samgung gerçekten bizim milletimizin beynini yıkadı ya. 2012 de ilk ve son kez Samsung aldım. (Galaxy w) tövbe ettim. O zamandan beri de hiçbir yakınıma önermedim. Almanyada oturan yakin bi arkadaşımdan duyduğum da şu. "Samsung bitek Türkiye için üretiyor galiba, almanyada hiç görmüyorum" adamlar ya iPhone ya LG yada Sony kullanıyomuş.
Bende de wonder vardı resmen zulüm ya cihaz :)

movies uygulamasında değişen pek bir şey göremedim ben sadece simgesi değişmiş gibi

Invoke

Invoke

Üye
Movies zaten son rakam değişmiş sadece bayağı minor update yani.

O bug fixler içeren güncellemeler de her türlü gelecek, sorunsuz update olmaz. :D

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi

movies uygulamasında değişen pek bir şey göremedim ben sadece simgesi değişmiş gibi
Aynen bi rengi değişti.:)
Ama walkmanın bi önceki güncellemesinin açıklamasında, android 5.0 için iyileştirme kararlılık falan birşeyler yazıyordu:) mora büründü zaten o güncelleme ile :)

burak_102

burak_102

Üye
Sıra albümde. garip, o soluk turuncu kaldı :)

Buğra

Buğra

Admin
Arayüz hakkında hiç sızıntı bile yok internette en çok arayüzü merak ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: burak_102
key43

key43

Üye

Bende de duos vardı. Öyle bir telefon olamaz yani bidaha kullanmam samsung ben de :)

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle en çok merak ettiğim arayüz uygulaması acaba nasıl ? :)
Söylemeden edemiycem ama samgung gerçekten bizim milletimizin beynini yıkadı ya. 2012 de ilk ve son kez Samsung aldım. (Galaxy w) tövbe ettim. O zamandan beri de hiçbir yakınıma önermedim. Almanyada oturan yakin bi arkadaşımdan duyduğum da şu. "Samsung bitek Türkiye için üretiyor galiba, almanyada hiç görmüyorum" adamlar ya iPhone ya LG yada Sony kullanıyomuş.
Kesinlikle öyle sony lg iphone 1 numaradır :oke:

key43

key43

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak_102
Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Samsung alanlara neden aldığını sorduğumdysa aldığım klasik komik cevap"herkes Samsung alıyor " :))

Koradam

Üye
Sen keşke LG ve Sony'nin hatta HTC de dahil olsun Galaxy W a rakip cihazlarını kullansaydin yine Samsung iyi olurdu ;)

furkey

Üye
Sen keşke LG ve Sony'nin hatta HTC de dahil olsun Galaxy W a rakip cihazlarını kullansaydin yine Samsung iyi olurdu ;)
Yine derken? High-end cihazların en rezili samsungdur. Orayı bi düzeltelim. Ha bu arada htc kullansaydın o düzeyde yine htc geçerdi. Kullandım biliyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Beyler konuyu çok güzel bozdunuz ve şimdi samsung u savunmaya gelenler olacak sonunda konunuz kilitlenir. Uzatmayın da güncelleme hakkında konuşmaya devam edin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

erhanred

Üye
Bence güncelleme gecikirse sorun olur çünkü diger firmalar 5.1 gözlüyoo

Invoke

Invoke

Üye
5.1 mi gözlüyor? Nexuslara gelecek haberi var.

• Beğen
Tepkiler: Mysterious57
cici60

cici60

Üye
Note alanlara sor bakalım. :oke:
Eskı samsung kullanıcısı olarak (s2 S3 S5 Note2 Note3) samsungu kücümsemiyelim telefonları berbat diyen arkdaslar için diyorum samsung en işcilik Note serisinde kullanıyor cihaz harbiden güzel bütün en iyi özellikleri samsung note serisine koyuyor diğer giriş segmentindeki cihazlar harbiden berbat.Ama herkesin kendi kişisel tercihlerı var Performans kamera pil tasarım suya dayanıklık güncelleme gibi bence bu saydıklarımı en iyi karsılayan en iyi cihaz Sony Z3. Şuan çok memnun allah herkese nasip etsin :))

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
32 bit CPU lar 5.0 da uyumsuz mu? Discovery 2 cihazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt