Invoke
Üye
Bi gelsin deGelince hemen yüklemeyelim bekleyelim biraz bakalım
milletin yükleyip sonuçları yazmasını bekleyip sonuca gore yükleme yapacağım konusunda pek bi fikrim yok 
İlgileniyorum hocam.Resimler görünmüyor @hamitkoksalan
aynen öyle Movies'de güncellendiBiz lollipop bekliyoz sony walkmanı güncelliyoama alt bar tuşlarına bakılırsa lollipop denemede sony'de
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen öyle Movies'de güncellendi![]()

SW3 bile aldı bizim cihazlar almadıMaterial design mı ?
Ek: Öyleymiş, yükledim bile.

Evet movies güncellendi dün.aynen öyle Movies'de güncellendi![]()

Abi gelsin artik yaGeliyor heralde yavaş yavaş büyük güncelleme (Big Update)![]()
bana öyle geliyoki Sony lollipop u diğer markalara gore en iyi şekliyle kullanıcılarna ulaştırakcaktır. Yoksa oda bilirdi yani Samsung gibi birkaç görsel efekt portu yapıp dağıtmayı. Sonuç da bu marka PlayStation gibi dünyanın en büyük oyun platformuna sahip, güncelleme konusunda mı zorlanacaklar
değil mi?Kesinlikle haklısın bana göre sony 1 numaraAbi gelsin artik yabana öyle geliyoki Sony lollipop u diğer markalara gore en iyi şekliyle kullanıcılarna ulaştırakcaktır. Yoksa oda bilirdi yani Samsung gibi birkaç görsel efekt portu yapıp dağıtmayı. Sonuç da bu marka PlayStation gibi dünyanın en büyük oyun platformuna sahip, güncelleme konusunda mı zorlanacaklar
değil mi?

Aynen öyle dostum en mükemmel şekliyle çıkaracaktır Sony. Güvenimiz tam sorun yok bekliyoruzAbi gelsin artik yabana öyle geliyoki Sony lollipop u diğer markalara gore en iyi şekliyle kullanıcılarna ulaştırakcaktır. Yoksa oda bilirdi yani Samsung gibi birkaç görsel efekt portu yapıp dağıtmayı. Sonuç da bu marka PlayStation gibi dünyanın en büyük oyun platformuna sahip, güncelleme konusunda mı zorlanacaklar
değil mi?

Söylemeden edemiycem ama samgung gerçekten bizim milletimizin beynini yıkadı ya. 2012 de ilk ve son kez Samsung aldım. (Galaxy w) tövbe ettim. O zamandan beri de hiçbir yakınıma önermedim. Almanyada oturan yakin bi arkadaşımdan duyduğum da şu. "Samsung bitek Türkiye için üretiyor galiba, almanyada hiç görmüyorum" adamlar ya iPhone ya LG yada Sony kullanıyomuş.Kesinlikle haklısın bana göre sony 1 numara![]()