İstek Android 5.0 Lollipop

Sponsorlu Bağlantılar

Z2 ye lollipop yükleyenler, ne kadar memnun kaldınız?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

0MG90

0MG90

Üye
İlk Android telefonu giriş seviyesi alınca :D
Z3 için Wifi yazılım onayı alınmış 16 Şubat'ta Wifi Alliance'den. Yakında gelebilir güncelleme.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Şubat sonlarında Z3'e, mart ortalarında Z3 compact ve Z2'ye, mart sonu ve nisanda Z1 ve Z'ye gelecek diye okudum Sony Türkiye facebook sayfasında.

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Gelince hemen yüklemeyelim bekleyelim biraz bakalım
Bi gelsin de :) milletin yükleyip sonuçları yazmasını bekleyip sonuca gore yükleme yapacağım konusunda pek bi fikrim yok :)

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Biz lollipop bekliyoz sony walkmanı güncelliyo:) ama alt bar tuşlarına bakılırsa lollipop denemede sony'de :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: key43
Invoke

Invoke

Üye
Resimler görünmüyor @hamitkoksalan

key43

key43

Üye
Geliyor heralde yavaş yavaş büyük güncelleme (Big Update) :D

0MG90

0MG90

Üye
Walkman ve Movies e gelmiş yeni gördüm :)

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Geliyor heralde yavaş yavaş büyük güncelleme (Big Update) :D
Abi gelsin artik ya :)bana öyle geliyoki Sony lollipop u diğer markalara gore en iyi şekliyle kullanıcılarna ulaştırakcaktır. Yoksa oda bilirdi yani Samsung gibi birkaç görsel efekt portu yapıp dağıtmayı. Sonuç da bu marka PlayStation gibi dünyanın en büyük oyun platformuna sahip, güncelleme konusunda mı zorlanacaklar:) değil mi?

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
98farom98

98farom98

Üye
Abi gelsin artik ya :)bana öyle geliyoki Sony lollipop u diğer markalara gore en iyi şekliyle kullanıcılarna ulaştırakcaktır. Yoksa oda bilirdi yani Samsung gibi birkaç görsel efekt portu yapıp dağıtmayı. Sonuç da bu marka PlayStation gibi dünyanın en büyük oyun platformuna sahip, güncelleme konusunda mı zorlanacaklar:) değil mi?
Kesinlikle haklısın bana göre sony 1 numara :)

0MG90

0MG90

Üye
Ay sonu gelir sanırım

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Aynen 2002,2003 ten beri ps2 var ince olan bikere sorun çıkarmadı süper

key43

key43

Üye
Aynen öyle dostum en mükemmel şekliyle çıkaracaktır Sony. Güvenimiz tam sorun yok bekliyoruz :)

burak_102

burak_102

Üye
4 aydır üzerinde çalışıyorlar mutlaka önemli gelişmeler olmuştur. beklediğimize değsin de sonra hata düzeltme paketleri ile uğraşmayalım :)

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle haklısın bana göre sony 1 numara :)
Söylemeden edemiycem ama samgung gerçekten bizim milletimizin beynini yıkadı ya. 2012 de ilk ve son kez Samsung aldım. (Galaxy w) tövbe ettim. O zamandan beri de hiçbir yakınıma önermedim. Almanyada oturan yakin bi arkadaşımdan duyduğum da şu. "Samsung bitek Türkiye için üretiyor galiba, almanyada hiç görmüyorum" adamlar ya iPhone ya LG yada Sony kullanıyomuş.

• Beğen
Tepkiler: key43 ve 98farom98
Takipçi Satın Al

Üst Alt