Android 5.0 farki..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarda cpu ayari olursa vay halimize cpu ne demek bilmeden oynayacak milyonlarca insan var.Developer options bile 4.2de gizlendi cpu ayari olup da gizlenmezse androidde buyuk cokus :D

Bak bu dogru :D Mesela bilmeden chainfire i s3 kurmaya calisip cokerten,google playden tema indirip guzel oyun diyen,Bilmeden rom yuklemeye calisanlar bunada el atar ki eyvah eyvah :ehe:

tapatalk

tapatalk

Üye
Bence bi ios yada wp olamaz olmak isterse baştan yazılması gerek fanlık yapmıyorum bilen bilir s3 kullanıyodum durduk yere arayüz bile kendini durduruyodu hatta babama verdim s3 ü 4s imi geri aldım babam 2.güne sinirden kırdı camını önemli bi çağrı bekliyodu geldiğinde sürükledi sürükledi açılmadı masaya vurdu direk. Tabiiki her güncellemenin amacı görsel açıdan değişikliklerin yanı sıra performans artışıdır bu güncellemede kesin performans artacaktır
bu androidin değil samsungun sorunu.

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ama nexus 5i motorola yapsaydı keşke.Snapdragon 800,moto x benzeri tasarim çok güzel olurdu.

Yaa aslinda her firma cok guzel tasarimlar yapar ama rakip firmalara benzetmekten cekiniyorlar. HTC nin samsung gibi yaptigini dusunsene :D Ama dedigin dogru motorola moto x tasarimi cok iyi. O tipte olabilirdi.

oguzhangul32

Üye
note2 en son hangi güncellemeyi alır ? :D

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Çok iyi ama bana yaramıyacak bi bizim telefona devoloper yok

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
note2 en son hangi güncellemeyi alır ? :D

Daha 4.3 verecekler fakat 5.0 kesin degil. Zaten 5.0 alirsa bu s3 ve note 2 nin kesin son guncellemesi olur. Zaten Nexus cihazlar disinda hepsi bayagi gec alacak guncellemeyi.

codblackops2

codblackops2

Üye
Daha 4.3 verecekler fakat 5.0 kesin degil. Zaten 5.0 alirsa bu s3 ve note 2 nin kesin son guncellemesi olur. Zaten Nexus cihazlar disinda hepsi bayagi gec alacak guncellemeyi.

Saçma...s3ü bilmemde note 2 ciktigindan beri 1 guncelleme aldi . O da 4.1.1 den 4.1.2 ye..5.0i rahat alir 5.x.x li guncellemeleride alir fakat 6 biraz zor

En basitinden note 1 ,2.3.dan 4.0.4e ondan 4.1.2ye ve simdide 4.3u bekliyor.s2de öyle..onlar omrunu tamamladi ama note 2 icin daha erken.

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi

Saçma...s3ü bilmemde note 2 ciktigindan beri 1 guncelleme aldi . O da 4.1.1 den 4.1.2 ye..5.0i rahat alir 5.x.x li guncellemeleride alir fakat 6 biraz zor

En basitinden note 1 ,2.3.dan 4.0.4e ondan 4.1.2ye ve simdide 4.3u bekliyor.s2de öyle..onlar omrunu tamamladi ama note 2 icin daha erken.

Sacma gelebilir. Ama sonucta Samsung a bagli. Ne sana nede bana.. O zamana note 3 cikacak ve daha samsung birkac telefon daha cikaracak. Boyle bir durumda en fazla 5.0 verecrk goreceksiniz. Bu piyasa malesef boyle. S4 bile guncellemeyi ilk alanlardan olacak ma s5 cikinca onunda havasi bitecek. Nexus 5 hemen cikinca zaten guncelleme almayacakki diger cihazlar. Bekleyecekler. Daha 4.3 u almayan telefonlar biraz zor guncelleme alir. En fazla 5.0 alir ustunede cikmaz. 2.3 den 4.0.4 e demissinde o zaman piyasada kac android vardi biliyor musun? Ustelik o guncellemlerin cogunu ust modeli cikmadan aldi.

Ama insallah herkes istedigj guncellemeyi alir..

furkann20

furkann20

Üye
Büyük ihtimal markalar ticari amaç için 512Mb ramli telefona 5.0 güncellemesi vermeyebilir ama custom rom olarak çıkar :spr

En çok galaxy s3 ve note 2ye doğru gelip gelmeyeceğini merak ediyorum :)
Arka planda çalışan programları ayarlamak mükemmel bişey, tam istediğim ve androidin ihtiyacı olduğu bir özellik.....
İnş. çoğu telefon için çıkar bu güncelleme....

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sizinti rom ciksa bari s3'e olan umudumu kaybettim :D

cardanadam

cardanadam

Üye
bilgilendirme için :tşk:

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
En çok galaxy s3 ve note 2ye doğru gelip gelmeyeceğini merak ediyorum :)
Arka planda çalışan programları ayarlamak mükemmel bişey, tam istediğim ve androidin ihtiyacı olduğu bir özellik.....
İnş. çoğu telefon için çıkar bu güncelleme....

Kesinlikle oyle :oke: Arkaplan uygulamalari yuzunden cok cektik :D

- - - Eklendi - - -

Sizinti rom ciksa bari s3'e olan umudumu kaybettim :D

Niye kaybettin belki cikar :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Sacma gelebilir. Ama sonucta Samsung a bagli. Ne sana nede bana.. O zamana note 3 cikacak ve daha samsung birkac telefon daha cikaracak. Boyle bir durumda en fazla 5.0 verecrk goreceksiniz. Bu piyasa malesef boyle. S4 bile guncellemeyi ilk alanlardan olacak ma s5 cikinca onunda havasi bitecek. Nexus 5 hemen cikinca zaten guncelleme almayacakki diger cihazlar. Bekleyecekler. Daha 4.3 u almayan telefonlar biraz zor guncelleme alir. En fazla 5.0 alir ustunede cikmaz. 2.3 den 4.0.4 e demissinde o zaman piyasada kac android vardi biliyor musun? Ustelik o guncellemlerin cogunu ust modeli cikmadan aldi.

Ama insallah herkes istedigj guncellemeyi alir..

:hmmm

S2 ilkbahar 2011de cikti note 1 yazın sonunda cikti yani gunumuz ile hicbir farki yok ..samsung mayis ayi civarinda yillik yeni bir s modeli cikartiyor.ayni sey eylul civarinda note serisi icinde gecerli..taa s2den geyor bunlar..l

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm

S2 ilkbahar 2011de cikti note 1 yazın sonunda cikti yani gunumuz ile hicbir farki yok ..samsung mayis ayi civarinda yillik yeni bir s modeli cikartiyor.ayni sey eylul civarinda note serisi icinde gecerli..taa s2den geyor bunlar..l

Bende sana diyorumki o zaman telefonlar bu kadar cok degildi. Simdi bazi ara urunlere de guncelleme vermek zorunda cunku kullanicilarina bunu cihaz ilk ciktiginda verdi. 5.0 gelmez demiyorum ama ustunu biraz abarttin. Adamlar hedefledigi satislarin ustune ciktilar zaten note 2 de. O yuzden eskiden verdikleri onemi simdide vereceklerini sanmam :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Haber için :tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt