Android 5.0 farki..!!

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
Sizce LG Optimus G'ye gelir mi ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Atrix e kesin gelecek :)

JosephLion

JosephLion

Üye
galaxy w ye gelir inşallah (amin)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

codblackops2

codblackops2

Üye
Note 2 , s4, s3 kesin alacak..

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
vaay güzel özellikler geliyor hayırlı olsun android kullanıcılarına :) Umarım sizi de bizimki gibi bekletmezler :)

fingerback5

fingerback5

Üye
cpu sinirlamasi imkansiz bisey.asla boyle bir ozellik gelmeyecek cunku acemi kullanicilar cihazi mahvedebilir.ayrica bu ozellige erismek icin bile root sart.Nexus 5 cok yakin cunku nexus 4 stoklari temizleniyor.

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
cpu sinirlamasi imkansiz bisey.asla boyle bir ozellik gelmeyecek cunku acemi kullanicilar cihazi mahvedebilir.ayrica bu ozellige erismek icin bile root sart.Nexus 5 cok yakin cunku nexus 4 stoklari temizleniyor.

Acemi kullanici cpu ile ugrasmazki zaten :) Bircok hatayi ancak boyle duzeltirler yoksa ios un coook gerisinde kalirlar

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence bi ios yada wp olamaz olmak isterse baştan yazılması gerek fanlık yapmıyorum bilen bilir s3 kullanıyodum durduk yere arayüz bile kendini durduruyodu hatta babama verdim s3 ü 4s imi geri aldım babam 2.güne sinirden kırdı camını önemli bi çağrı bekliyodu geldiğinde sürükledi sürükledi açılmadı masaya vurdu direk. Tabiiki her güncellemenin amacı görsel açıdan değişikliklerin yanı sıra performans artışıdır bu güncellemede kesin performans artacaktır

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Bence bi ios yada wp olamaz olmak isterse baştan yazılması gerek fanlık yapmıyorum bilen bilir s3 kullanıyodum durduk yere arayüz bile kendini durduruyodu hatta babama verdim s3 ü 4s imi geri aldım babam 2.güne sinirden kırdı camını önemli bi çağrı bekliyodu geldiğinde sürükledi sürükledi açılmadı masaya vurdu direk. Tabiiki her güncellemenin amacı görsel açıdan değişikliklerin yanı sıra performans artışıdır bu güncellemede kesin performans artacaktır

:oke:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Çakma WP veya iOS olur stabil olursa.

MaxipmaN

Üye
s4mini de alır bence yoksa alana yazık olur

fingerback5

fingerback5

Üye
Acemi kullanici cpu ile ugrasmazki zaten :) Bircok hatayi ancak boyle duzeltirler yoksa ios un coook gerisinde kalirlar

Ayarlarda cpu ayari olursa vay halimize cpu ne demek bilmeden oynayacak milyonlarca insan var.Developer options bile 4.2de gizlendi cpu ayari olup da gizlenmezse androidde buyuk cokus :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cok buyuk degisikliklere izin vermez. telefon hizi 1.6 ise 1-1.6 arasi oynama izni verir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt