Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberAndroid 4.4 Kitkat'tan Yeni Görüntüler Geldi
Sponsorlu Bağlantılar
Anil-D
Üye
3 ay felan oldu kasilma donma olmadi
IchigoKurosaki
Üye
Android bi telefonu istedikleri kadar saf arayuzlu dusuk ram kullanimli yapsinlar asla bir iPhone olamaz. Wpye birsey demiyorum ksmerasindan baska bisey yok
Android bi telefonu istedikleri kadar saf arayuzlu dusuk ram kullanimli yapsinlar asla bir iPhone olamaz. Wpye birsey demiyorum ksmerasindan baska bisey yok
Özgürlüğü kisitlasinlar kapalı bir isletim sistemi olsun bak ne oluyor
Iphone Jb yapınca bildiğin android oluyor telefon i5 de jb nasil bilmiyorum ama 4s de felaketti
Anil-D
Üye
Androidde real racing 3 hileli oynayabiliyoruz telefon araciligiyla hemde hileli ama iphoneda pc olmadan bunu yapmak imkansiz kisacasi android özgür bi yazilim
Androidde real racing 3 hileli oynayabiliyoruz telefon araciligiyla hemde hileli ama iphoneda pc olmadan bunu yapmak imkansiz kisacasi android özgür bi yazilim
Aynen zaten android özgür olduğu için stabil değil. Aslinda herkes için değilde kapalı bir aurum geliştirse iayeyen gecse istemeyem gecmese
Anil-D
Üye
Kasilmasi biz insanlarin yüzünden ne bulursak yüklüyoruz ve telefonda silsekte kalintilari kaliyor ve buda gittikce birikip kasilmalara yol açarBen önce prolarin ne ise yaradiģini sorup sonra yüklüyorumKit katta pil deissin yeter
Oyun içi paraları bedeva alirsan istediğin hile yapılmaz mi zaten
IchigoKurosaki
Üye
Ki freedom real racingte yemiyor iPhone'da jailbreak yapmak zorundayim ama androidde de root yapmadan bisey olmuyor
PriZm
Üye
quote="IchigoKurosaki, post: 6538099, member: 2352705"]Ki freedom real racingte yemiyor iPhone'da jailbreak yapmak zorundayim ama androidde de root yapmadan bisey olmuyor [/quote]çalışıyor programın son sürüm olduğuna ve ayarlarındaki 2. Ve 3. Seçeneklerin işaretli olduğuna dikkat et.
Freecore özelliğini açınca ise neredeyse her uygulama ile uyumlu oluyor.Ancak biraz riskli ve telefonu korumasız yapıyor.[/quote]
IchigoKurosaki
Üye
Ne gibi korumasiz? O ikisi isaretli gameloft oyunlarinda da yemiyor. Ayrica Freecore systemimde desteklenmiyormus.
quote="IchigoKurosaki, post: 6538099, member: 2352705"]Ki freedom real racingte yemiyor iPhone'da jailbreak yapmak zorundayim ama androidde de root yapmadan bisey olmuyor