Android 4.4 Kitkat'in Tanitim Tarihi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.4 Kitkat'in Tanitim Tarihi!
Arkadaslar Android 4.4'un cikis tarihi 18 ekim. Su an San Francisco da 16 ekim 9.00, yani iki gun kaldi diyelim.
EK BILGI:
Sloganlari "everybody dance now" adli sarki. Sarkinin cikis tarihi 18 ekim 1990 ve sarki tam olarak 4 dakika 4 saniye.

Tepkiler: The Shadow, monteboy, Neagf ve 2 diğerleri

Invoke

Üye
Hayırlısı olsun o zaman

Nextman

Emekli Yönetici
Takip etcez bakalım daha 4.3 versinlerde 4.4'ü izleriz.

Tepkiler: .caner. ve MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: esmeran3 ve Nextman

0MG90

Üye
Ben 4.0.3de kaldım siz 4.4 diyonuz

Tepkiler: .caner.

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4'ün var memnun değil misin hacı?
haci nexus 4 u gecen yaz tatilinin sonuna dogru sattigimi, hangi telefonu alacagimla ilgili bir konu acmistim. Su an nexus yok elimde ama gercekten cok guzel bir telefondu lakin androidden biktim. Bu surumle birlikte lumia 925 yada nexus 5 arasinda karar verecegim.

Tepkiler: Nextman ve Invoke

Invoke

Üye

Anladım

PriZm

Üye
Bekleyelim, görelim.

genco15

Üye
Aynen su stabillik konusunda bieseyler yapilmazsa mecburen baska sistemlere yonelecez

monteboy

Üye
teşekkürler haber için maxihan, merakla bekliyorum bakalım google dediği kadar hızlı mı. ayrıca cm'den en kısa zamanda 4.4 rom bekliyoruz

Buğra

Admin
sence general mobile bi sürpriz yapar 4.4 ü açıklarmı
daha çok erken daha öncede söyledim diğer cihazlar için 2014 de gelir bu güncelleme samsung dahil. yani daha 2014de belli olur bu durum.

Tepkiler: attach97 ve Invoke

Invoke

Üye
Aynen, 4.3ü bu yıl sonu alır, sony, htc, samsung... 4.4'ü de artık ne zaman verirlerse...

Tepkiler: Buğra

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
4.4'un dusuk donanimli cihazlardada calisacagi belirtilmis, eski cihazlarada gelmesi muhtemel. (Bkz galaxy s2) Tabi bu biraz dagiticinin tutumunada bagli, baktik gelmiyor custom rom devreye girecek en kotu

4.3 tam manasıyla b*ktan. ama 4.4 çok hızlı ve optimize olacak deniliyo bekleyip görücezve bu sürümün felsefesi ; tek çekirdekte de 4 çekirdekte de aynı performans

Tracy35

Üye
simdi yarım güncellemeyi aliçazmi açaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...