Android 4.4 Kitkat’ın Ekim Ayında Geleceği Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android 4.4 Kitkat’ın Ekim Ayında Geleceği Doğrulandı
Google Android adında ki mobil işletim sistemini geliştiriyor. Akıllı telefon ve tablet pazarında günden günde daha fazla üretici ve kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Özellikle açık kaynak kodlu olması, üreticilerin kendilerine uygun şekilde özelleştirmesine izin verdiğinden tercih olarak ön planda yer alıyor.



Şimdiye kadar bir çok Android sürümü sunan firma geçtiğimiz günlerde yeni işletim sistemi sürümünü duyurmuştu. Herkes Android 5.0 Key Lime Pie olarak beklerken, Google sürpriz yaparak Android 4.4 KitKat‘ı duyurdu. Bilindiği üzere KitKat, dünyaca ünlü firma Nestle’nin bir ürününün adı.

Android 4.4 KitKat bir çok yenilikle gelecek. Henüz çıkış tarihi ile ilgili resmi bir bilgi bulunmazken, Nestle‘nin Almanya resmi Facebook hesabı üzerinden gelen bilgi Ekim ayını işaret ediyor. Nestle Almanya KitKat‘ın bir soruya cevabı, Android 4.4 KitKat Ekim ayında sunulacak şeklinde oldu.

Google’ın Ekim ayında hem Android 4.4 KitKat‘ı hem de yeni akıllı telefon modeli Nexus 5‘i sunması bekleniyor. Nexus 5 ile ilgili son günlerde oldukça fazla sızıntı ortaya çıktı.



Android 4.4 KitKat’ın Ekim ayında geleceği doğrulandı
 
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA, general-84 ve xavxmaxi


HAM ZA

HAM ZA

Üye
S4 mini ye de gelirse super olurr :)
 

Samet.25

hangi cihazlara gelck acaba
 
PureFood

PureFood

Üye
nexus'u olanlar için tarih mühim değil :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Samet.25
mertcan01

mertcan01

Üye
Note 2 4.1.2 de adamlar 4.4 u duyuruyor bu nedir ya walla nexus alacam sirf su guncellemeler için
 


Üst Alt