The Shadow
Üye
hangi telefonu kullanırsan kullan 4.4 gelirse güzel olur zatenAce 2 ye gelirse cok guzel olacak

hangi telefonu kullanırsan kullan 4.4 gelirse güzel olur zatenAce 2 ye gelirse cok guzel olacak

Aynen :-Dhangi telefonu kullanırsan kullan 4.4 gelirse güzel olur zaten![]()
inşallah sizede gelir ama pek zannetmem yinede kimsenin moralini bozmak istememAynen :-D
4.3 gelecekte olme esegim ölme
Yorumunuzu bu şekilde anladığım için söyledim, yanlış anlamışsam k.b. 
4.0.4 yerine 4.1.2 alınca havalandık hatta uçuyoruzMillet Ace II acaba 4.1 güncellemesi alacak mı diye endişe ediyordu, şimdi alması beklenen sürüme bak
4.3 gelcekte... derken ? Hocam cihazınızın sürümü 4.2 ise büyük ihtimal direkt 4.4 e geçiş yapabilir eğer güncelleme alırsa.. ki zaten S IV güncellemeyi mutlaka alırYorumunuzu bu şekilde anladığım için söyledim, yanlış anlamışsam k.b.
![]()
gözleri tepeye diktik artık 4.4 ten aşağısı kesmez bizi 
4.0.4 yerine 4.1.2 alınca havalandık hatta uçuyoruzgözleri tepeye diktik artık 4.4 ten aşağısı kesmez bizi
![]()

bende wonder alacaktım ölümden döndümŞu güncelleme işini Samsung önceden söyleseydide bana şu telefonu aldırmasaydı ne güzel Ace II alıcaktım![]()

bende wonder alacaktım ölümden döndüm![]()

sen htc one v kullanıyosun galibaValla wonder alsaydım daha iyiydi en azında 1.5 GHz işlemci var![]()
wonder da da tek çekirdek var gerçi ama custom rom vb. şeylerle one v yi rahat geçer gibime geliyor 
sen htc one v kullanıyosun galibawonder da da tek çekirdek var gerçi ama custom rom vb. şeylerle one v yi rahat geçer gibime geliyor
![]()
1GHz tek çekirdek = One V , 1.5 GHz tek çekirdek = Wonder
Ayrıca birinde HTC SENSE , birinde Touchwiz
Kardesim ben hep böyleyim android 5 e kadar yolumu var yani
valla bilmiyorum ama tek çekirdek insanı hiç kesmez gibime geliyor yardım almak lazımRom'a falan gerek yok ki1GHz tek çekirdek = One V , 1.5 GHz tek çekirdek = Wonder
Ayrıca birinde HTC SENSE , birinde Touchwiz
![]()
touchwiz i de uzun süre kullanınca sende bıkarsın benim gibi
ama haklısın wonder her türlü daha iyi yine de one v den 
valla bilmiyorum ama tek çekirdek insanı hiç kesmez gibime geliyor yardım almak lazımtouchwiz i de uzun süre kullanınca sende bıkarsın benim gibi
ama haklısın wonder her türlü daha iyi yine de one v den
![]()
Most Wanted - RR3 - Dead Trigger 2 açıyor
:aynenAma telefonu en performanslı şekilde kullanıyorum en performanslı Launcher'lar falanMost Wanted - RR3 - Dead Trigger 2 açıyor
:
ace 2 yetersiz kaldığında ben devreye giriyorum yedek işlemci gibi 
Daha 4.3 gelmediki
aynenace 2 yetersiz kaldığında ben devreye giriyorum yedek işlemci gibi
![]()

Rom root olayi nedir ne faydasi var