theeternal
Üye
performans artışı bekleniyor tabikideAccaba düzelecemi performans

performans artışı bekleniyor tabikideAccaba düzelecemi performans

Kasim ayinda sunuluyorsa S3'e temmuz gibi gelirkasım ayında sunulması bekleniyor
bakıcaz listede s3 belirtilmemiş fakat ace2 vb alıyorsa s3 rahat alırKasim ayinda sunuluyorsa S3'e temmuz gibi gelir
S3 direk 5.0 alır bence

evet herşey olabılırS3 direk 5.0 alır bence
4.3 alacağı açıklanmıştı...4.4 ben de alacam, xdacılar sağolsun![]()

bilemiyorum ilerki zamanlarda illaki onlarada gelir one serisi gerçekten iyiNeden sadece samsung telefon modelleri var htc telefon değil mi![]()
bilmiyorum bende anlamadım young s6310dur oOrada bir young gördüm sanki ? Young kaldırır mı ?![]()

?Cevap çok basit, eksik liste![]()
Yani demek istedigim biz onu alana kadar android 10 cikar. En iyisi sizintilari flashlamak note 3'un widgetlarindan tut her biseyi flashladimbakıcaz listede s3 belirtilmemiş fakat ace2 vb alıyorsa s3 rahat alır
Kilif takinca S4 diye yutturdugum kisiler bile oldu. Samsungun eline dustuysek yandik. Bir daha android almam alacaksamda nexus sadece
listeyi yapan ben değilimHtc sony yok diyorlar ya neden diyorlar, cevap basit diyorum liste eksik![]()

listeyi yapan ben değilim![]()
Paylaşım için teşekkürler... 
Önemli değil zaten bunların dışındada çoğu telefon alır bende bılıyorum eksık olduğunu ama bulamadım ıste adam bıtek samsung u yazmış nıyeyse sony htc de alır güncellemeBiliyorum hacı, sana demedim yaPaylaşım için teşekkürler...
![]()
Önemli değil zaten bunların dışındada çoğu telefon alır bende bılıyorum eksık olduğunu ama bulamadım ıste adam bıtek samsung u yazmış nıyeyse sony htc de alır güncelleme

tamam doğru dıyorsunTabi ki alır hacı, sana bir şey demedim zaten, gece gece öyle anlaşıldı herhalde neyse boş yere mesaj kalabalığı yapmayalım...![]()