Android 4.3'ten Android 4.1.2'ye Geçiş? Galaxy Note 2

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.3'ten Android 4.1.2'ye Geçiş? Galaxy Note 2
Merhaba arkadaşlar tekrar.
Telefonuma piyasa sızmış olan 4.3 romu yükledim. Bu romun ne Türkçe Dil Desteği nede root desteği var?
Eğer yapabiliyorsak Galaxy Note 2 Android 4.3'ün nasıl rootlanacağını, yapamıyorsak Android 4.1.2 Root'lu sürüme nasıl geçeceğimin, geçersem sıkıntı yaşar mıyım bunun bilgilerini verebilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden... İyi çalışmalar...

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas

strk92

Üye
cihazı download moduna alıp kies e bağla ve seçeneklerden başlatma durumuna getiri tıkla gerisini o halleder

BLackuseR

Üye
bende de aynı sorun var download moduna getirip kiese bağladığımda başlatma durumuna getirme hata oldu bu yüzden yapılamadı uyarısı geliyor.başka bir yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim...

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı yaşarmıyım diye sormuştum anca hiçbir sıkıntı yaşamadan ODIN aracılığı ile 4.1.2 yüklemiştim. Sonra da 4.3 Ditto Note 3 yükledim. Şu an sıkıntısız kullanıyorum.
Sammobile.com arama kısmına GT-N7100 yaz. Turkey 4.1.2 sürümünü bul. Indir. ODIN ile telefonuna yükle. Bu kadar kardeşim :)

BLackuseR

Üye
Bende 4.3 yükledim odin ile sorunsuz kullandım bir süre.Tekrar odin ile 4.1.2 ye dönmeye çalıştığımda hata veriyor sanırım telefonum brick oldu imei şebeke gitti.neyse telefoncuya götürdüm tekrar 4.3 yükleyip imei düzelttiler bu seferde aşırı kasma oluyor sürekli donuyor. odin ile yükleme yapamıyorum + tekrar imei gider diye korkuyorum.garanti dışı oluyormuş odin ile rom yüklenince . servisine göndermemi söyledi telefon bayii. garanti kapsamında tekrar orjinal haline dönderirlermi acaba servise göndersem.vy bir çözüm yolu varmı lütfen acil yardım :)

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Bende 4.3 yükledim odin ile sorunsuz kullandım bir süre.Tekrar odin ile 4.1.2 ye dönmeye çalıştığımda hata veriyor sanırım telefonum brick oldu imei şebeke gitti.neyse telefoncuya götürdüm tekrar 4.3 yükleyip imei düzelttiler bu seferde aşırı kasma oluyor sürekli donuyor. odin ile yükleme yapamıyorum + tekrar imei gider diye korkuyorum.garanti dışı oluyormuş odin ile rom yüklenince . servisine göndermemi söyledi telefon bayii. garanti kapsamında tekrar orjinal haline dönderirlermi acaba servise göndersem.vy bir çözüm yolu varmı lütfen acil yardım :)
Telefonun rootlu ise garantiye kabul edilmez ancak senin telefon muhtemelen knox sayacini yemis. Ne yaparsan yap garanti disi artik ne yazik ki :(

BLackuseR

Üye
knox sayacını yemiş ne demek tam anlamadım.ben önceden 4.3 Echoe_v1_n7100Android_4.3_6OCT yükledim şebeke ve imei sorunsuz kullandım.tekrar 4.1.2 ye dönmeye çalıştım bu seferde açma tuşuna basınca kiese bağlayıp ordan yazılım kurtarma yapabilirsiniz uyarısı geldi.dediğim gibi telefoncu nasıl yaptıysa önce 4.3 sonra 4.1.1 yükledi 4.3 te donma 4.1.2 de kamera çalışmıyordu bende wipe cache yaptım bu sefer yine imei gitti.telefoncu uğraşmak istemedi bende tekrar odinle rom yükleyeyim dedim bu seferde samsung yazısı geliyor açılmıyor.4.3 hong kong rom yükleyince şebeke ve imei sorunu çüzüleceğini okudum bir forum sitesinde.acaba ne yapmam gerek bu konuda aydınlatırsan kardeş memnun olurum..:(

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
knox sayacını yemiş ne demek tam anlamadım.ben önceden 4.3 Echoe_v1_n7100Android_4.3_6OCT yükledim şebeke ve imei sorunsuz kullandım.tekrar 4.1.2 ye dönmeye çalıştım bu seferde açma tuşuna basınca kiese bağlayıp ordan yazılım kurtarma yapabilirsiniz uyarısı geldi.dediğim gibi telefoncu nasıl yaptıysa önce 4.3 sonra 4.1.1 yükledi 4.3 te donma 4.1.2 de kamera çalışmıyordu bende wipe cache yaptım bu sefer yine imei gitti.telefoncu uğraşmak istemedi bende tekrar odinle rom yükleyeyim dedim bu seferde samsung yazısı geliyor açılmıyor.4.3 hong kong rom yükleyince şebeke ve imei sorunu çüzüleceğini okudum bir forum sitesinde.acaba ne yapmam gerek bu konuda aydınlatırsan kardeş memnun olurum..:(
Sammobile.com'dan GT-N7100 için bir 4.3 ROM indir ve telefonuna ODIN ile kur. En iyi bu şekilde deneyebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt