PowerVR serisi de destek veriyormus.Otadan dun geldi guncelleme 150 kusur biseydi sanirim fakat yukleyecek data paketim yok.Zaten yuklersem de 4.3 destekli rom yuklerim.
Onu bunu bilmiyorum ama oyunlarda genelde alternatif olarak yonelinen bu openglnin mobile gelmesi de iyi bir olay. Hele ki 4.0 gelse de mobil oyunlarda falanda wh ghost aim vs saçma sapan şeyler yapsak
3.0 desteği olmayan GPUlar aynı şekilde oyunları oynatmaya devam edecek arkadaşlar. 3.0 desteği olan gpu ve oyunlar (Asphalt 8) güç tüketimi ve grafik yönünden daha iyi olacaklar. Yani 3.0 desteği var diye tüm yazılımcıların sadece 3.0 odaklı çalışacaklarını sanmıyorum.
3.0 desteği olmayan GPUlar aynı şekilde oyunları oynatmaya devam edecek arkadaşlar. 3.0 desteği olan gpu ve oyunlar (Asphalt 8) güç tüketimi ve grafik yönünden daha iyi olacaklar. Yani 3.0 desteği var diye tüm yazılımcıların sadece 3.0 odaklı çalışacaklarını sanmıyorum.
s4'de 3 yada 4 çekirdekli powervr 544 serisi gpu var bildiğim kadarıyla bende aynı gpu'nun çift çekirdeklisi var eğer o alırsa bende alacağım demektir bakalım
Teknoloji açısından güzel gelişlemeler tabi ama malesef dediğim gibi yapacak bir şey yok. Telefonda pek fazla oyun oynayan birisi değilim o yüzden kafaya takmadım. Asphalt 8 çıksın farkları görürüz zaten.
Teknoloji açısından güzel gelişlemeler tabi ama malesef dediğim gibi yapacak bir şey yok. Telefonda pek fazla oyun oynayan birisi değilim o yüzden kafaya takmadım. Asphalt 8 çıksın farkları görürüz zaten.
Asphalt 8 bir çıksın bakalım opengl 3.0 pek önemli değil bencede çünkü neredeyse şuan piyasada ki hiçbir gpu desteklemiyor yaygın değil. Biz yine normal oyun oynarız
s4'de 3 yada 4 çekirdekli powervr 544 serisi gpu var bildiğim kadarıyla bende aynı gpu'nun çift çekirdeklisi var eğer o alırsa bende alacağım demektir bakalım
o öyle değilmiş açıklandı ortaya çıkarmışlardı bizdeki çift çekirdekli gpu imiş. sondaki rakamlar değilmiş yav biraz farklı ama bizdeki çift çekirdekli gpu olduğu kanıtlandı diyebilirim.
o öyle değilmiş açıklandı ortaya çıkarmışlardı bizdeki çift çekirdekli gpu imiş. sondaki rakamlar değilmiş yav biraz farklı ama bizdeki çift çekirdekli gpu olduğu kanıtlandı diyebilirim.
aynen bende öyle düşünüyorum yarı yolda asla kalmayız iphone kullanıyor s4'de var elbette destek gelecektir gelmese bile yazılımsal olarak cm ekibi olur başka ekipler elbet getirir bir şekilde diye düşünüyorum.Çift çekirdek olduğunu öğrendiğimiz an discovery kullanıcıları olarak çok mutlu olmuştuk
evet ama bizim gpu kadar performans veremez çünkü oyun yapımcıları ilk oyunları iphone için yaptıkalrından dolayı bizim gpu'ya oyunlar daha yatkın oluyor