Uygulama Android 4.2.2 varsayılan galeri uygulaması YARDIM !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ts2000

ts2000

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.2.2 varsayılan galeri uygulaması YARDIM !!!!
Öncelikle merhabalar;
Bildiğiniz gibi rootlu android bir nimet sayılır :D ancak fazlada kurcalayınca bilmeden başa bela :)şöyle bir hata yaptım play storda gayet güzel daha iyi bir galeri uygulaması buldum yükledim gayette güzel çalışıyordu herrşey sonrada dedimki bu önyüklü olan galeriye ne gerek var temizleyim dedim rootapp delete le sildim.Tabi silincede olan oldu.sorunlar şöyle;
kilit ekranına duvar kağıdı ayarlayamıyorum ve indirdiğim galeri uygulamasında bluetooth ile paylaşma seçeneğide yok oldu uygulamayıda belirteyim uygulama adı Galeri HD.
bu sorunları bi şekilde aşabilirmiyim yada bana varsayılan galeri uygulamasını yükleyebiliceğim bir link verebilirmisiniz ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Benim cihazdaki dosya işine yarayacaksa upload edeyim

ts2000

ts2000

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle yarar diye düşünüyorum.upload edersen çok sevinirim deneyim daha kaybedicek bişey kalmadı :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Secgaleri. Apk var sanirim budur 27mb

ts2000

ts2000

Üye
    Konu Sahibi
telefonda başka geleri uygulaması yoksa odur büyük ihtimalle başka olucağını sanmıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Tamamdir upload ediyorum biraz bekle

fnldstntn

Üye
orjinal apk yi root explorer ile geri koyarsan belki düzelir düzelmezse odin ile sıfırdan kurman gerek ayarlardan fabrika ayarlarına dönmek işine yaramaz...

yaren_dede

yaren_dede

Üye

ts2000

ts2000

Üye
    Konu Sahibi
root exlorer ile nereye atmam gerekiyor ?

Son düzenleme:
ts2000

ts2000

Üye
    Konu Sahibi
işe yaradı çok teşekkür ederim :)
buda bana ders oldu fazla kurcalamamak gerek her şeyi :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
ts2000

ts2000

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim gayet güzel çalışıyor dosyayı yerine attım yeniden başlattım problem kalmadı :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

2463912

Kapalı Hesap
böyle sorunlar da yeni yazılımla yine eski haline dönüyor telefon

• Beğen
Tepkiler: ts2000

Üst Alt