Android 4.1 Kullananlar Buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FRAPSDH

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.1 Kullananlar Buraya...
ARkadaşlar bende sgs2 var. Bize daha android 4.1 çıkmadı.:)) Benim merak ettiğim bu akıcı değikleri arayüz sadece menüde mi geçerli yoksa tarayıcıdan internette gezinirken veya facebook uygulamasındada fark oluşturuyor mu ?

SAdece menü arayüzü hızlanmışsa pek bir esprisi yok demektir.

Türe

Türe

Üye
S2 icin arayuz olarak sadece ust bar degisir. Onun disinda performans gelisecek

GrknYavas

GrknYavas

Üye
ARkadaşlar bende sgs2 var. Bize daha android 4.1 çıkmadı.:)) Benim merak ettiğim bu akıcı değikleri arayüz sadece menüde mi geçerli yoksa tarayıcıdan internette gezinirken veya facebook uygulamasındada fark oluşturuyor mu ?

SAdece menü arayüzü hızlanmışsa pek bir esprisi yok demektir.

benım anladıgım kadarıyla ve adamların yaptıgı acıklamaya gore galaxy s2 ıcın 4.1 sadece gorunum degısecek performans artısı fazla beklenmıyo cunku bu galaxy s2 ıcın cok talep oldugu ıcın guncelleme verıyolar yoksa guncelleme vermıyecekler

Türe

Türe

Üye
Yo merak etme performans artacak kesinlikle 60 fps geliyor cunku. Arayuzu bilemiyorum Kasim i beklemek lazim

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Performans artıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
su 60 fps olayini anlamadim bnya simdi android kac fps kullaniyor

PriZm

PriZm

Üye
Triple Buffer + Vsnyc ile kullanıldığında performansı epey yükseltir.bunu pc oyunlarında da deneyebilirsiniz.

soruya gelecek olursak tarayıcı ve oyunlar hariç her yer 60 fps.

FRAPSDH

Üye
    Konu Sahibi
Triple Buffer + Vsnyc ile kullanıldığında performansı epey yükseltir.bunu pc oyunlarında da deneyebilirsiniz.

soruya gelecek olursak tarayıcı ve oyunlar hariç her yer 60 fps.

Oyunlarda 60 fps zaten beklemiyordum o daha çok donanıma bakıyor.Ama bir facebook uygulaması olsun tarayıcı olsun daha akışkan gezinmek isterdim. En az ios kadar akışkanlık bekliyorum JB den ,eğer olmazsa androidden akışkanlık konusunda ümidi kesmek gerekir. Bu kadar reklam yaptılar umarım altı boş değildir.

furkey

Üye
s3 gibi bir hız canavarında daha nasıl performans artışı olucak ki diye bekliyorsun ama öyle olmuyor :) iPhone dan bile akıcı ilk defa android kullandım şu leakler sağolsun :) Görsel olarak da fazla birşey değişmiyor bir tek üst bar...

mancukya

Üye
S3 bakiminda leak sürüm ve orjinal Ics arasinda performans farki görmedim zaten donanim yüksek ve akici oldugu icin görmekte cok zor.
S2 gibi cihazda yada adepte edilmis jb sürümlü S1 tarzi cihazlarda fark mutlaka gözükecektir.
Kendi acimdam Galaxy Note 10.1 icin 3.2 Honey sürümdem ICS gecince aradaki farkin korkunc oldugunu gördüm JB stabil hale getirebilir ve ön kamera calisirsa deniyecegim ama grafik hizlandirma olayi yüzüne ICS ile Android oturmus sistem haline geldi JB ile dahada iyiye gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt