Never_Back_Down
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum Beta sürüm yani deneme sürümü böyle hatalar normaldir. Ayrıca xperia pro için olan orjinal ıcs'nin iyi olduğuda söylenemezIcs superdi ya jb yaptilar 3g data wifi olmadan internet nasil olcak
şuana kadar çıkan bütün JB portları Nexus dan portlanıyor.Google henüz JB kaynak dosyalarını yayınlamadı.o yüzden bu kadar buglu.en az hatalı port ise galaxy S'e ait çünkü Nexus ile donanımları neredeyse aynıIcs superdi ya jb yaptilar 3g data wifi olmadan internet nasil olcak
dediğinden pek birşey anlamadım.android adil davranıyor.üretici firmalar adil davranmıyorBisey demiyorum ama android her cihaza adil davranmiyo bu konuda apple daha iyi
evet özellikle sony xperia pro ıcs sürümü felaket
dediğinden pek birşey anlamadım.android adil davranıyor.üretici firmalar adil davranmıyor
şuana kadar çıkan bütün JB portları Nexus dan portlanıyor.Google henüz JB kaynak dosyalarını yayınlamadı.o yüzden bu kadar buglu.en az hatalı port ise galaxy S'e ait çünkü Nexus ile donanımları neredeyse aynı
yes beybi
adam S2 den S1 'e geçti çoştu
adam S2 den S1 'e geçti çoştu
Surgeon tamamda sana noluyo
Ben de alayim 1 tane
Özel romlara çok sonraları geçeceğim. Ama çok iyi bir haber
mecburen geçecek rahatı kaçacak sonundaYarın zamanım olursa deneyip konuma eklerim bence biran önce custom romlara geç
aynı durum bndede başladı
ben hep ters oldum zaten. Önce Sherlock 2 sonra 1, sonra Matrix 3den 1, ve Taşıyıcı 2 3 1. Baştan başlayamıyorum
Bisey demiyorum ama android her cihaza adil davranmiyo bu konuda apple daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?