Android 4.0 kullanan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0 kullanan varmı?
Arkadaslar rica etsem 4.0 versiyonu hakkındakı goruslerınızı alabılırmıyım
Memnunmusunuz bi oncekı surume gore dahamı ıyı.Kısacası begendınızmı?

klongs

klongs

Üye
ben beğendim arkaplanı sınırlama çok hoşuma gitti şarjıda iyi görev yöneticisi çok hoş güzel yani

zonewars77

zonewars77

Üye
Aynen. Kullanmiyorum ama denedim nexus ta

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Aynen gorev yonetıcısınde parmak hareketıyle gorevlerın sonlandırılması muhtesem ayrıca browserdakı sag ust kosedekı sekmeler bolumu de super
Nasıl guncellerım cıhazı? xperıa Neo kullanıcısıyım

klongs

klongs

Üye
Aynen gorev yonetıcısınde parmak hareketıyle gorevlerın sonlandırılması muhtesem ayrıca browserdakı sag ust kosedekı sekmeler bolumu de super
Nasıl guncellerım cıhazı? xperıa Neo kullanıcısıyım

daha güncelleme gelmedi

hakanserce007

Üye
ya ben htc wildfire s kullanıyorum. şimdi bu telefona yasal olarak android 4 gelmesi gibi bi durum varmı ? ya işin aslı şu bende kullanmak istiyorum ancak bu root tur rom dur telefona birşeyler yapıp, aynı bilgisayara format atar gibi telefona format atıp, istedikleri arayüzü ve sense sürümünü yüklüyorlar. bu gibi şeyleri hiç yapmadım ve yapabilceğimide sanmıyorum. peki ne yapabilirim ?? bana yardımcı olabilirmisniz ?

klongs

klongs

Üye
ya ben htc wildfire s kullanıyorum. şimdi bu telefona yasal olarak android 4 gelmesi gibi bi durum varmı ? ya işin aslı şu bende kullanmak istiyorum ancak bu root tur rom dur telefona birşeyler yapıp, aynı bilgisayara format atar gibi telefona format atıp, istedikleri arayüzü ve sense sürümünü yüklüyorlar. bu gibi şeyleri hiç yapmadım ve yapabilceğimide sanmıyorum. peki ne yapabilirim ?? bana yardımcı olabilirmisniz ?

htc nin bootloaderini kirman gerek ben pek anlamam ama sana link vererek yardim etmeye caliscagim

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Nexus'da dosya yöneticisi var mı?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Valla bende kullandim gercekten hos

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Ne zaman gelır acep tr'ye :)

klongs

klongs

Üye
sony uyarmış pek beğenmeyebilirsiniz diyor

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir iki yerde okudum takılmalar falan yasanabılıyormus

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
galaxy s2 ye geldimi güncelleme arkadaşlar?

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
valla heycanlandım reis ya :(

klongs

klongs

Üye
odinden yükle nie kiesi bekliyorsun ki

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
odinden yükle nie kiesi bekliyorsun ki

odinle nasıl yüklüyecegim reis? ve odinle yüklersem , yüklemiş oldugum programlar gidermi?ve kiese güncelleme geldigi zaman tekrar orjinali yükliyebilirmiyim?ksr bakma başını agrıtıyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt