android 4.0 ı sevmeyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
android 4.0 ı sevmeyenler
ya arkadaşlar ben tablete android 4.0 yükledim hay yüklemez olaydım altta gıcık bir bölüm var oyun açınca gitmiyor güzel bir tema yüklüyorum yine orası duruyor sinir etti beni.. android 2.3 ne güzeldi be benim gibi android 4.0 sevmeyen var mı?

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
ben komple sevmiyorum android

• Beğen
Tepkiler: alaStar
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bence alış güncellemeleri bu arada nerden yapıyoruz varmı yazılım güncelleme menüsü daha hiç fazla kurcalamadım android tableti aklıma takıldı ???

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
bence alış güncellemeleri bu arada nerden yapıyoruz varmı yazılım güncelleme menüsü daha hiç fazla kurcalamadım android tableti aklıma takıldı ???
bugün 2.3 e geçiş yapıcağım tableti netbooka bağlayıp yazılımı o şekilde yüklüyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
Araştırmadan etmeden Android cihaz alıyorsun, sonra da kötülüyorsun? Olacak iş mi ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bugün 2.3 e geçiş yapıcağım tableti netbooka bağlayıp yazılımı o şekilde yüklüyorum

Tamamda nasıl yapıyorsun anlatım vs. Yokmu bende almayı düşünüyorum nasıl gùncelleyecem sonra kafama takıldı

aleranol

aleranol

Üye
Araştırmadan etmeden Android cihaz alıyorsun, sonra da kötülüyorsun? Olacak iş mi ?

O bari kaldırmayı Biliyormusunuz? Arkadaş kendine uygunbtablet almış ve ben bunu sevmedim diyor güncelleme iyi olmadı diyor sense araştırmadan alinca diyorsun. :hmmm: fazla aksiyonlusun.

Peocawe

Peocawe

Üye

O bari kaldırmayı Biliyormusunuz? Arkadaş kendine uygunbtablet almış ve ben bunu sevmedim diyor güncelleme iyi olmadı diyor sense araştırmadan alinca diyorsun. :hmmm: fazla aksiyonlusun.
Dikkat ettiysen 'Android'i' kotuluyorlar. Android'in ne olup olmadigini bilmeden alip kotulemelerine taktim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tartismayalim arkadaslar..
Bence android guzel bir sistem. Kotu olan dagiticilar..
O alt bar da tabletlerin olmazsa olmazi.. tabletin en buyuk farkidir o telefonlardan arayuz olarak..

Bu arada windowsta win8 de metro arayuzune gecti ben de onu sevmiyorum.. Fakat bu yuzden windowstan nefret etmiyorum...

Pire yuzunden yorgan yakmaktan vazgecelim artik..

sinan-19

sinan-19

Üye
Androidi sevmiyorum başarılı bir işletim sistemi olabilir ama ona karşı windows phone 8 veya ios u tercih ederim

-Emre

-Emre

Üye
valla ben telde 2.3ten 4.0.4e geçtim ve hız arayüz mükemmellik... kullanmayı bilmeden sistem/cihaz kotulemeyin...

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
alenkolik

alenkolik

Üye
meyve veren agac taslanir. Size windoswla mutluluklar.

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar herkes kendine göre sevdiği işletim sistemi başkadır neden sevmemezlik yapılıyor birbirine karşı bu işletim sistemleri neden kötü yanları söyleniyor tam tersi iyi yanları söylenmiyor kardeşce sevip sayalım rekabet i bırakmalı bence bu millet olabilir bir kaç yüksek fark üstünlük ama abartmamalı ve tepki vermemeliyiz sonra tartışmalar vs. Çıkıyor olay büyüyor bence Allah daha çok versin demeliyiz ve katkıda bulunmalıyız birbirimize yapmayalım lütfen :)

• Beğen
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
ya iyi sevmiyorum dedim be savaş çıkacak nerdeyse herkezin görüşüne saygı duyun ya...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fiziksel tus yok o yüzden o kisim hep acik kalmak zorunda. bana sorarsan guzel benim telefonda tablet modu var kapatma sseçeneği olduğu halde sürekli acik yapıyorum. oynarken mesaj geliginde felan görüyorum gereksizse bos yere oyundan cikmakla ugrasmiyorum

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
bana göre android eksik bir sistem:
-internette tam özgürlük sağlayamıyorsun yani flash playerda bilgisayardaki gibi mynette oyun oynayamıyorsun haxballa giremiyorum yani flash oyunlar oynanmıyor ayrıca flash player androidden çekilecek daha da kötü olacak.
-oyunlar ve programlar rami çok yiyor.
-androidde doğru düzgün office işleri yapılmıyor.
yani bana göre android oyun ve eğlence üzerine bir sistem (tablet)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
bence androidin en büyük eksisi multitaskig ayrıca flash oyunlar klavyeyle oynanıyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
öff androidi yerden yere vurmayın arkadaşım sende teknolojiden uzak kalmışsın :D 4.2.1 çıktı sen daha yeni 4.0'mı yükledin 4.0 hatalarla dolu bana sorsan yükleme derdim hem androide linaro çıktı %100 performans artışı sağladı ve artı android 4.2.1 ve linaro ios ve symbiandan daha hızlı olur bilmeden konuşmayalım

• Beğen
Tepkiler: scarybeatz
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
dostum sorun klavye değil benim dediğim android-symbian değil android windows ile yarışamaz diyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt