bende sevmiyorum aldıktan 1 ay sonra nefret ettim yine en iyisi windowsben komple sevmiyorum android
bugün 2.3 e geçiş yapıcağım tableti netbooka bağlayıp yazılımı o şekilde yüklüyorumbence alış güncellemeleri bu arada nerden yapıyoruz varmı yazılım güncelleme menüsü daha hiç fazla kurcalamadım android tableti aklıma takıldı ???
bugün 2.3 e geçiş yapıcağım tableti netbooka bağlayıp yazılımı o şekilde yüklüyorum
Araştırmadan etmeden Android cihaz alıyorsun, sonra da kötülüyorsun? Olacak iş mi ?
: fazla aksiyonlusun.Dikkat ettiysen 'Android'i' kotuluyorlar. Android'in ne olup olmadigini bilmeden alip kotulemelerine taktim.
O bari kaldırmayı Biliyormusunuz? Arkadaş kendine uygunbtablet almış ve ben bunu sevmedim diyor güncelleme iyi olmadı diyor sense araştırmadan alinca diyorsun.: fazla aksiyonlusun.

4.2.1 çıktı sen daha yeni 4.0'mı yükledin 4.0 hatalarla dolu bana sorsan yükleme derdim hem androide linaro çıktı %100 performans artışı sağladı ve artı android 4.2.1 ve linaro ios ve symbiandan daha hızlı olur bilmeden konuşmayalım