Android 4.0.4 sürümü ve HTC One S problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.0.4 sürümü ve HTC One S problemi
Arkadaşlar HTC One S cihazım, 4.0.4 sürümüne güncellendikten sonra (3-4 haftadır) kelimenin tam manasıyla sapıttı. Almanya'da şebekenin zayıf olduğu Metro istasyonu gibi yer altı bölgelerinde internete girmeye çalışırsam ya da oyun oynarsam telefon kendi kendine üst üste home tuşuna basmaya başlıyor. Aşağıdaki dokunmatik menü tuşları (üç tuş) bir süre görev yapmıyor. Cihaz birkaç dakika resmen sapıtıyor. Kapatıp açıyorum ya da bir süre bekliyorum sorun kendiliğinden geçiyor. İşin ilginç yanı bu sorun yer üstündeyken kolay kolay yaşanmıyor. Şimdi düşünüyorum, donanımsal bir arıza olsa sadece yer altında olmaz yer üstünde de olur.

Bugün cihazı fabrika ayarlarına geri yükledim ve bellekteki bütün verileri de sildim. Lakin metroya binmek için yer altına indiğimde internet şebekesi zayıf olduğundan telefon yine sapıttı, cihaz sürekli kendi kendine home tuşuna basmaya başladı. ICS 4.0.4 sürümüne geçtikten sonra bu sorun ortaya çıktı galiba.

Garantiye gönderip bir ay telefonsuz kalmak istemiyorum fakat başka da seçenek kalmadı galiba :( Konu hakkında yorum yapabilecek bir arkadaş var mı? Sizce problem donanımsal mı yazılımla mı ilgili?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt