Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

alprnx

alprnx

Üye

jb için 3.4.xx kernelmi yoksa banamı öyle gelıor ? xda rom bölümünde ilk sırada ?

blackcat67

blackcat67

Üye

jb için 3.4.xx kernelmi yoksa banamı öyle gelıor ? xda rom bölümünde ilk sırada ?

kurmanı hiç tavsiye etmem test ettim arcoyu bekleyelim

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
Rc6nin ustune yoon kernel + thunderbolt + lazerdroid birlikte atabiliyormuyuz ? Catisma yaparmi ? Biriniz yardim etse

ali1792

Üye
Rc6nin ustune yoon kernel + thunderbolt + lazerdroid birlikte atabiliyormuyuz ? Catisma yaparmi ? Biriniz yardim etse

bi ara forumda okuduğum kadarıyla thunderbolt + lazerdroid sorun yaratabilir sanırım ben rc6+yoon kernel chronos+lazerdroid kullanıyorum son derece memnunum thunderbolt kurma ihtiyacı hissetmedim

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
Aphrotide galiba o ile chronos arasinda fazla fark varmi aphrotidede kamera calisiyor demisler sirf bu kernelde diye

ali1792

Üye
açıkçası chronos kernel performans olarak bence aphrodite kernelden üstün ,deneme amaçlı 2 gb lık most wanted indirip yükledim milisaniye bile takılmadan oynadım kamerada da herhangi bir sorun yaşamadım

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
açıkçası chronos kernel performans olarak bence aphrodite kernelden üstün ,deneme amaçlı 2 gb lık most wanted indirip yükledim milisaniye bile takılmadan oynadım kamerada da herhangi bir sorun yaşamadım
Tamam sagol da simdi diyelim bu kernelleri attim aphroditeden chronosa gecicem wipe islemlerini yapip rc6 yi genemi kurmak lazim

ali1792

Üye
hayır rc 6 zaten kurulu ise aphrodite den chronos a wipe işlemlerini yapmadan geçebilirsin rc6 yı yeniden kurmaya gerek yok

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
hayır rc 6 zaten kurulu ise aphrodite den chronos a wipe işlemlerini yapmadan geçebilirsin rc6 yı yeniden kurmaya gerek yok
Tamam kardesim sagol simdi chronosla lazerdroid aticagim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
thunderboltla laxersroidi ayni anda kyrarsiniz bisey olmaz ama thunderbolt oyun performansınıdüşürüyo haberiniz olsun bwyler tahminimce 4.2.23.4kernelle gelir cunku buglar ve basit bir iki sorun vsr ama bekletir arcoda hata biraksa abi su cm9u 10 :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
thunderboltla laxersroidi ayni anda kyrarsiniz bisey olmaz ama thunderbolt oyun performansınıdüşürüyo haberiniz olsun bwyler tahminimce 4.2.23.4kernelle gelir cunku buglar ve basit bir iki sorun vsr ama bekletir arcoda hata biraksa abi su cm9u 10 :D

serhan190754

Üye
Arkadaşlar orijinal roma dönücem odinde 110 dakika oldu hala hareket yok ne kadar daha sürer bu ? Yoksa yanlış bir şey mi var ortada

slvestre-99

Üye
Arkadaşlar orijinal roma dönücem odinde 110 dakika oldu hala hareket yok ne kadar daha sürer bu ? Yoksa yanlış bir şey mi var ortada

hocam buradaki dosyalar sorunlu kabloyu cekin download modda cwm yukleyin

blackcat67

blackcat67

Üye
4.2 işi şuanlık hayal gibi arcodan hiç haber yok burda yazanlar nerden alıyor haberleri kaynağı söyleseler :D

slvestre-99

Üye
4.2 işi şuanlık hayal gibi arcodan hiç haber yok burda yazanlar nerden alıyor haberleri kaynağı söyleseler :D

ewt ya bende meerak ettim sadece3.4 kernel hakkinda bilgim var ama 4.2 bilgileri nerden aliyolar

blackcat67

blackcat67

Üye
ewt ya bende meerak ettim sadece3.4 kernel hakkinda bilgim var ama 4.2 bilgileri nerden aliyolar

bu 3.4 kernelini cm10.1 için kullanamazlarmı acaba ? ya anlamadığım bişe cm10.1 sürümü için niye kernel falan yazılıyor değişen ne var

telemak.

Üye
galaxy mini 2 ye olurmu android 2.3.6

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
lazerdroid günlük hayatta kullanımı etkiliyormu şarjı stabiliteyi falan

Üst Alt