Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetkyr

Üye
arkadaşlar bu cyanogenmod-9 modu silip eski haline telefonu nasıl getirebilirim olmuyor ne yaptımsa ne kişisel zil sesi atayabiliyorum ne googleplay var birde kendi kendine internete baglanıyor ??

slvestre-99

Üye
arkadaşlar bu cyanogenmod-9 modu silip eski haline telefonu nasıl getirebilirim olmuyor ne yaptımsa ne kişisel zil sesi atayabiliyorum ne googleplay var birde kendi kendine internete baglanıyor ??

hocam konunun basinda orjinal roma donmr videosu var oradan yapabilirsinuz

alprnx

alprnx

Üye
slvestre-99 hocam özel mesaja bakın nasıl yüklencegini tam anlatırsanız cok iyi olur

alprnx

alprnx

Üye
beyler thunderbolt' un yenı versiyonu ile lazerdroid yenı versıyonunu deneyın derim oyunlarda farkı anlıcaksınız anlık kasma bile yok :D

mehmetkyr

Üye
arkadaşlar ilk sayfadaki orjinal roma dönme işlemi kaç dk sürüyor yaklasık 20dk oldu download yazıyor odinde ama bir degişiklik yok telefondada costum bınary download :no yazıyor current kernel: samsung !! yazıyor öyle duruyor odin modda?

- - - Eklendi - - -

<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> VerifyPlatform:V0, P0,R0
<1> START!!!
<1> set download environment.
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..
bu yazıyor programda

slvestre-99

Üye
arkadaşlar ilk sayfadaki orjinal roma dönme işlemi kaç dk sürüyor yaklasık 20dk oldu download yazıyor odinde ama bir degişiklik yok telefondada costum bınary download :no yazıyor current kernel: samsung !! yazıyor öyle duruyor odin modda?

- - - Eklendi - - -

<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> VerifyPlatform:V0, P0,R0
<1> START!!!
<1> set download environment.
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..
bu yazıyor programda

hocam bu sorun herkezde meydana geliyor cozumunude bilmiyoruz ama.amss.mbn downloadda yuklenme olmaz telefona yeni cwm atin cm9 yukleyin yukledikten sonra hata ayiklama modunu acin ayarlardan sonra bi daha drneyin yuklemeyi benimde basima cok geldi bu olay

mehmetkyr

Üye
25dk oldu lütfen acil yardımcı olurmusunuz telefon bozuldu sanırım =((

mehmetkyr

Üye
kablosunu çektım telefon sımdı hepten bozuldu açınca ekranda firmware upgrade encountered an issue.please select rocovery mode in kies &try again yazıyor

esokmen

esokmen

Üye

slvestre-99

Üye
kablosunu çektım telefon sımdı hepten bozuldu açınca ekranda firmware upgrade encountered an issue.please select rocovery mode in kies &try again yazıyor

hocam telefonu download moda alin dediklerimi uygulayin sonra cwm yukleyin

- - - Eklendi - - -

hocam telefonu download moda alin dediklerimi uygulayin sonra cwm yukleyin

- - - Eklendi - - -

arkadaslar orjinal roma donme sorunlu bence ops dosyasinda sorun war

mehmetkyr

Üye
ses kısma tusuna bastım açma kapama orta tuş gene bu ekran geldi ya nasıl yapabilirim başka arkadaşım vallaha ter bastı suan

nsaktn

Üye
Kardes sakin ol, herkesin başına gelebilir böyle şeyler telefonun eski haline dönecektir. Anladığım kadarıyla Sen cwm kullanmadan cm9 romunu flaşlamayı denemişsin, advanced yazısının olmaması bu yüzden sanırım.
En başta orjinal roma dönme videosu var, orda gerekli dosyaları indirdiysen tekrar dene, aynı hatayı alırsan da pm atıyorum şimdi o siteye bir bak ordaki linklerden indirip tekrar aynı işlemi yapmayı dene.

erdi_s

erdi_s

Üye
Kardes sakin ol, herkesin başına gelebilir böyle şeyler telefonun eski haline dönecektir. Anladığım kadarıyla Sen cwm kullanmadan cm9 romunu flaşlamayı denemişsin, advanced yazısının olmaması bu yüzden sanırım.
En başta orjinal roma dönme videosu var, orda gerekli dosyaları indirdiysen tekrar dene, aynı hatayı alırsan da pm atıyorum şimdi o siteye bir bak ordaki linklerden indirip tekrar aynı işlemi yapmayı dene.

Bana da atar misin o linki kardesim

nsaktn

Üye
Kardes özel mesaj kutun dolu diyor, gelen kutusunu giden kutusunu bosaltman gerek.

mehmetkyr

Üye
kardeşim allah senden razı olsun hallettim eski ayarlarımda kullanıyorum sımdı telefonu birdaha mod yuklemem ya çok saol

mehmetkyr

Üye
demekki telefonu bozssak bile düzelte biliyormuşuz =)
şimdi bana ne önerirsiniz value pack yada cyanogenmod gibi bir şey?
aslında cyanogenmod-9 guzel seri de alarm a müzik atayamıyorum kişilerime atayamıyorum google play yok yapamadım belkide ben bu ilk sayfadan yola çıkarsam doğru bir şekilde yapabilirmiyim? ben ne yedek aldım nede başka bişeyu yaptım direk cyanogenmod-9 kurdum hatam oradamı

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
demekki telefonu bozssak bile düzelte biliyormuşuz =)
şimdi bana ne önerirsiniz value pack yada cyanogenmod gibi bir şey?
aslında cyanogenmod-9 guzel seri de alarm a müzik atayamıyorum kişilerime atayamıyorum google play yok yapamadım belkide ben bu ilk sayfadan yola çıkarsam doğru bir şekilde yapabilirmiyim? ben ne yedek aldım nede başka bişeyu yaptım direk cyanogenmod-9 kurdum hatam oradamı
Google Play yok mu? Gapps dosyasını yüklememişsin sanırım. Onu yüklersen gelir.

Üst Alt