arkadaşlar bu cyanogenmod-9 modu silip eski haline telefonu nasıl getirebilirim olmuyor ne yaptımsa ne kişisel zil sesi atayabiliyorum ne googleplay var birde kendi kendine internete baglanıyor ??
slvestre-99 hocam özel mesaja bakın nasıl yüklencegini tam anlatırsanız cok iyi olur
arkadaşlar ilk sayfadaki orjinal roma dönme işlemi kaç dk sürüyor yaklasık 20dk oldu download yazıyor odinde ama bir degişiklik yok telefondada costum bınary download :no yazıyor current kernel: samsung !! yazıyor öyle duruyor odin modda?
- - - Eklendi - - -
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> VerifyPlatform:V0, P0,R0
<1> START!!!
<1> set download environment.
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..
bu yazıyor programda
25dk oldu lütfen acil yardımcı olurmusunuz telefon bozuldu sanırım =((
25dk oldu lütfen acil yardımcı olurmusunuz telefon bozuldu sanırım =((
kablosunu çektım telefon sımdı hepten bozuldu açınca ekranda firmware upgrade encountered an issue.please select rocovery mode in kies &try again yazıyor
kablosunu çektım telefon sımdı hepten bozuldu açınca ekranda firmware upgrade encountered an issue.please select rocovery mode in kies &try again yazıyor
Kardes sakin ol, herkesin başına gelebilir böyle şeyler telefonun eski haline dönecektir. Anladığım kadarıyla Sen cwm kullanmadan cm9 romunu flaşlamayı denemişsin, advanced yazısının olmaması bu yüzden sanırım.
En başta orjinal roma dönme videosu var, orda gerekli dosyaları indirdiysen tekrar dene, aynı hatayı alırsan da pm atıyorum şimdi o siteye bir bak ordaki linklerden indirip tekrar aynı işlemi yapmayı dene.
kardeşim allah senden razı olsun hallettim eski ayarlarımda kullanıyorum sımdı telefonu birdaha mod yuklemem ya çok saolKardes sakin ol, herkesin başına gelebilir böyle şeyler telefonun eski haline dönecektir. Anladığım kadarıyla Sen cwm kullanmadan cm9 romunu flaşlamayı denemişsin, advanced yazısının olmaması bu yüzden sanırım.
En başta orjinal roma dönme videosu var, orda gerekli dosyaları indirdiysen tekrar dene, aynı hatayı alırsan da pm atıyorum şimdi o siteye bir bak ordaki linklerden indirip tekrar aynı işlemi yapmayı dene.
Rica ederimkardeşim allah senden razı olsun hallettim eski ayarlarımda kullanıyorum sımdı telefonu birdaha mod yuklemem ya çok saol

demekki telefonu bozssak bile düzelte biliyormuşuz =)Rica ederim![]()
Google Play yok mu? Gapps dosyasını yüklememişsin sanırım. Onu yüklersen gelir.demekki telefonu bozssak bile düzelte biliyormuşuz =)
şimdi bana ne önerirsiniz value pack yada cyanogenmod gibi bir şey?
aslında cyanogenmod-9 guzel seri de alarm a müzik atayamıyorum kişilerime atayamıyorum google play yok yapamadım belkide ben bu ilk sayfadan yola çıkarsam doğru bir şekilde yapabilirmiyim? ben ne yedek aldım nede başka bişeyu yaptım direk cyanogenmod-9 kurdum hatam oradamı