Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
aynen arco gerçekten çok yavaş roottolbox var birtane 4.2.1 sürümünü veriyor kamera ve gps şu an sorunlu ama nightly şu an o 2-3 haftaya stable yani sorunsuz ve akıcı olur ona geçicem arconun güncellemerlini beklemekten sıkıldım şahsen artık telefonu kullanamaz oldum yaw benim istediğim androidin son sürümünü kullanmak arco cm9 ile bpşa uğraşıyor cm7 kim kullanıyor şu an cm9un sonuda böyle olcak çünkü yeni sürüm daha hızlı anlamına geliyor 4.2.1 kurun adamlar romu toparlanmış alpha bir hali bizim rc 5ten akıcı çalışıyor yani cm9la uğraşmanın bir mantığı yok ama gel arcoya laf anlat :D

Hocam o romu forumda paylaşırsanız bizde faydalanırız :)

blackcat67

blackcat67

Üye
arco cm9 la boşa zaman kaybediyor şu an gayet stabil cm10.2 çıkcak biz hala cm 10 stabil sürüm cm10.1 hatasız sürüm gelecek diye bekliyoruz :D cm10.1 e başlasa arco çoktan bitmişti çünkü okuduklarıma göre cm10.1 de cyanogen mod takımından arcoya yardım edenler olacakmış ama yok adam inatla cm9 la uğraşıyor :D

spazmol

spazmol

Üye
aynen bekle bekle nere kadar yeni telefon alacam nerdeyse :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
yahu arkadaşlar biraz mantıklı düşünün adam buraya kadar getirmiş şimdi bırakır mı ? finali yapar bitirir verdiği emek yarım bırakıldı olarak gözükülcek şuan stabil ve finale pek bişi kalmadı ondan sonra cm10 geçer alpa olmasına rağmen çok akıcı ve sorunlarıda en kısa sürede halledilir bu kadar dert etmeyin :)

blackcat67

blackcat67

Üye
bu lib dosyalarını nasıl düzenleye biliriz bilgisi olan varmı ?

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Az kaldı beyler biraz daha dayanın geliyor 10.1 kurtuluyoruz bu dertlerden

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Az kaldı beyler biraz daha dayanın geliyor 10.1 kurtuluyoruz bu dertlerden
:D ne zaman ? arco daha yeni kernel felan yapıcam diyor zaten 4.0.4 tam 1 senedir stable süerüme geçemedi bu yüzden kızıyorum ki arcokernel yapıcxam diyor cm10.1 için felan felan ne bileyim yani cm10.1 e rahat var 1 ay o kullanılma aşamasında geleym diyene kadar 2 ay ama cm10.1 cm10 tabanlı olduğu için cm10la aynı gibi gidecektir tek umutlu olduğum tarafı bu

spazmol

spazmol

Üye
ali hocam rootboxu kurayim mi ne diyorsun :D

blackcat67

blackcat67

Üye
Soyleniyoz arcoya falan ama o olmasa telefonu çoktan satmiştım :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler arayüzü bildiğiniz touch wiz 5 yapmayı buldu s3 weather widgetine kadar istek çok olursa konu açabilirim herşeyiyle aynı olacak menü geçişleri olsun hepsi

- - - Eklendi - - -

isteyene ekrandan görüntüde yüklerim erinmm :D

alprnx

alprnx

Üye
beyler arayüzü bildiğiniz touch wiz 5 yapmayı buldu s3 weather widgetine kadar istek çok olursa konu açabilirim herşeyiyle aynı olacak menü geçişleri olsun hepsi

- - - Eklendi - - -

Ali kardes daha önce bende touch wiz 5 yaptım harbidende çok güzel olmuştu s3le birebir aynısıydi. Sizde paylasinda diğer arkadaslarimizda yararlansin. Bu bide rom konusunda şu anda en iyisi hangisi?

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

hackin v3.1 romu ise(ki odur:ehe)paylas bence.o rom cok iyİ o.

Dejavuex

Dejavuex

Üye

- - - Eklendi - - -

bi yükleyi ver de görelim :)
aç konuyu sen ilgi görücektir emin ol :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Githubda yenilik var hem cm 10 icin hmde cm9 icin yeni surumler geliyorr :)

mnyak94

Üye
Touchwiz 5.0 için Hackin Rom yükleyecek varsa haberi olsun kamera da sorun var frame atlaması yapıyor.

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
Arkadaslar bu flash playerde sorun yapıyor tam ekran olmuyo artı kasıyor hacking oneafking cm9rc5 denenmiştir

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Şu yeniden başlatma problemi can sıkıyor 3xx kernel de

slvestre-99

Üye
Şu yeniden başlatma problemi can sıkıyor 3xx kernel de

hocam bu kernel hep boyle benim teli bi defa aciyom tel bootloop oluyo kapatiyom bi daha aciyom ayni 3uncu defa yaptigimda aciliyor hep boyle rc5te

aslanalp75

Üye
Arkadaşlar dün akşam üzülerek stock roma geri dönüş yaptım, sebebi aslında çok dallanıp budaklanıp tam anlamı ile bir romun olmayışı yok 8 yok 10 yok 10.2 ama ortada elle tutulur bir şey yok .Ben cm 9 rc5 kullanıyor idim hız olarak çok memnundum ama kamera stock romda daha net gibi geliyordu ve 3 g olmaması gibi sebepelrden dolayı dönüş yaptım.Stock roma dönüş yaparken telefon brick hale geldi bu sorunu yapaşayanlar paniklemeyin hemen bu sitedekinden farklı bir ancora ops indirin ve sorunu çözün tabi Ben bunu hemen bulamadım saatlerce uğraştıktan sonra tesadüfen birde bunu indiriyim diyerek buldum. Çok kafa ağrıttım varsa kusurumuz affola :)

Üst Alt