Beyler galaxy w 4.2.1 kurdum kamera çalışmıyo eski kernel alpha bir ve arco bile yapmamış ama bizim yoon 3x kullansakta o rom okadar hızlıki ivsenin hic bi anlamı kalmadı cm10.1 super bişey olucak ayrıca paramoiddi yani paranoid gpuyu zorlar ama android harbiden iosu gecti
Google play store dan Battery Calibration uygulamasını indir telefonu sarj et %100 olsun sarjdan çıkarmadan programa gir calibrate ye bas sonra cıkar kullan teli 2-3 gün sonra sarj ömrü uzamaya baslayacaktır.
oluyor dimi ? şarjın ömrü uzuyor dimi ona göre yüklicem çook önemli .
iyi günler size bisey sorucam
öncelikle download moddaki sayac bu islemlerde attigi icin telefon stock roma geri dondugumuzde bile garanti disi olmasi gerekmezmi ?
Beyler rc4'te bi sorun var sanirim, sizde de var mı aynı sorun yoksa sadece bende mi?
bazen 3g bağlantısı kopuyor ve geri gelmiyor.
bağlantı ayarlarından apn bölümune bakıyorum ve normalde orda olması gereken avea internet isimli apn yok orada.
Telefonu tekrar başlatiyorum. Hatta 3 4 defa tekrar başlatıyorum ancak geliyor internet. Veya uçak moduna alıyorum 3 4 defa internet ancak geliyor ve o bölüme avea internet ayarları geliyor.
Bu sorun sizde de var mı yoksa sadece bende mi?
Bende de oluyor ayni sorun arada baglanti gidiyor sonra tekrar geliyor.
Benim wifi de de kopma oluyor arada. Katalanacagiz
Artik stock rom kullanmak zulum olur bu saatte
sonra.
arkadaslar rc4 de ayni sorun bendede vardi rc3 e gecin rc3 suan icin en iyisi
Beyler galaxy w 4.2.1 kurdum kamera çalışmıyo eski kernel alpha bir ve arco bile yapmamış ama bizim yoon 3x kullansakta o rom okadar hızlıki ivsenin hic bi anlamı kalmadı cm10.1 super bişey olucak ayrıca paramoiddi yani paranoid gpuyu zorlar ama android harbiden iosu gecti
hocam r3 link atarmısınız elimizde bulunsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rc4 ü wipe işlemlerini yaparak kurarsanız 3g ve wifi sorununuz düzelir bende yok![]()
kesin olarak çıkacak hemde unnofical değil offical olarak yani arcoya yardım edecek kişilerde olacak bende zaten cm10.1 değil slim paranoid 4.2.1 kullandım ama süperdi hemde 2.6 kernel olduğu halde süper birşey 4.2.1 cm10un ve cm9un bir değeri kalmıyıcak benim için şu an mecbur kullanıyorumAli hocam cm 10.1 in galaxy wonder için çıkacağı kesin olarak duyuruldu mu?
Heyecanlandım şimdi. Umarım çok yakında CM 10.1'ın alpha versiyonları yayınlanmaya başlar.kesin olarak çıkacak hemde unnofical değil offical olarak yani arcoya yardım edecek kişilerde olacak bende zaten cm10.1 değil slim paranoid 4.2.1 kullandım ama süperdi hemde 2.6 kernel olduğu halde süper birşey 4.2.1 cm10un ve cm9un bir değeri kalmıyıcak benim için şu an mecbur kullanıyorum
Heyecanlandım şimdi. Umarım çok yakında CM 10.1'ın alpha versiyonları yayınlanmaya başlar.