1yildan beri stock romdan sasmadim her sey tikir tikir ne cm 9 10 mus kardesim 1 yildan beri bi stabil rom cikarmadilar.
anlatamıyoruz galiba kaç sayfadır bu sürümlerin kernelleri eski ve biri alpha biri rc gidin ve alpha ve rc nedir öğrenin bende stock rom kullandıom gözle görülür şekilde oyun performansı berbat stock romun web sayfalarında gezinirken takılıp duruyor ve altını çiziyim stock rom şu an sözde eksiksiz yani stable bir sürüm ama cm9-10 alpha ve rc biraz daha yolları var yani adam rc diyor eksiği var alpha diyor kullanılmaza halde diye birde geç olmasına akıl erdiremediyseniz söyleyim samsung mühendisleri bu cihaza ics sürümünü vermediler çünkü yeni bir kernel yazmak ağırlarına gitti altını çiziyim koca samsung ve arcoda rambo gibi atıldı bu romu tek başına yaptı ve kernelde Allah'tan ivendor yardım ettide biraz daha hızlı ilerleme kaydediyor beklemek istemiyorsanız 3-5 ay kullanın stock romunuzu sonra girin maxicepe stable sürümü atın kızdığım tarafı bu romda rc 2 yani eksikleri sürüm yazıyor sizde altına bu ne ya eksikleri var diyısunuz ve sayfalarca aynı şey çıldırdığım tarafıda bu 
Ali kardeshocam yazmak istemem ama ne oldu bu yeni sürümbir bilginiz varsa aydınlatın
acayip gecikti bu sefer gerçekten kusura bakmayın xdadaki yorumlardan birşeyler anlayamıyorum zayıf ingilizcemden dolayı
sadık abinin soyledigine gore arco cm9 ve cm10 ile ilgilenmiyor bu aralar. Sadece 3.x kerneliyle ugrasıyor ve eksiklerini tamamlamaya calısyor.Hafıza kartı hasarlı dır diyor acil yardım lutfen((((((((((
herşeyi doğru yaptığınızan eminmisiniz yoksa hafıza kartı arzalıdırKardes ayni sorun bende de olmustu hafiza kartina reset attm ama icin
Dekiler gitmesin diye pc ye atmistim.sonra bir kac kere cikarip taktim hasarli yazmiyordu ama bir turlude gornuodum sonra cm 9. Yani bu roomda olan io dosya yoneticinde yukarida ev simgesine bastim orasda herseyin ana menusune donuo galiba. İste orada external_sd karti ile giriyorum
- - - Eklendi - - -
Beyler bende hafiza kart ile sd kartinn yerini degsmek istiyorum 2 kere yaptm telefon coktu luften yardim. Cm 9 4.0.4 yuklu
herşeyi doğru yaptığınızan eminmisiniz yoksa hafıza kartı arzalıdır
Cm10 daha akıcı ama stabil değil cm10 için yeni sürümü bekleyin daha kullanmak için yeterli değil.