Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
Valla orjinal roma gectim 2 gundur surekli 3g acik internete giriyorum gunde en az yarim saat telefonla görüşüyorum daha şarj a takmadim 4 aydir jb cm vs vs.. Romlari denedim ilk 1 hafta super çalisiyor ondan sonra hata ustune hata stabil olmadan kullanilmaz bu romlar

saygilar..

ahmetmencik

Üye
benim telefondan wifiye bağlanınca ip adresi alınıyor diyor ama almıyor ne yapmam lazım ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
beta3 yükledim herşeyi iyi ama kamerayı açtığımda
Kamerayı kullanmadan önce bir sd kart takın

yazısı çıkıyor

Hafıza kartı takmanız yada dahili hafızanın kullanılabilir olması gerekir.Yeterli hafıza olmazsa fotoğraf çekemezseniz.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca konuda beta3 linki yok.Rc2 indirin.Başka kaynaklardan edindiğiniz yada eski sürüm cm romları için burada soru sormayın.

erdi_s

erdi_s

Üye
Bende derleme hatasi veriyor delircem:off:

- - - Eklendi - - -

Ali hocam konun hala onaylanmadi mi?

O konudaki guncellenmis. Bende 3.1.3 surumu yuklu. Belki de ondandir. Upload edebilirsem ozelden link veririm sana

-Emre

-Emre

Üye
birisi de şu fix permissions olayını tam açıklasa.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
fix permissions cmwden advanced fix permissions diyeceksiniz

erdi_s

erdi_s

Üye
Yok yok olmaz :-)

-Emre

-Emre

Üye
yapılışını biliyorum zaten bu dosyalarını iznini düzenleyen şey mi diye soruyorum?

suleyman_77

Üye
arkadaşlarrrrrrrr egerrrrrrrrrrrrrrrr okuyan warsaaaaaaaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnn acil yardımmmmmmmm etsin ne olur telefon rocovery modda kaldı denildiği gibi gapsla rom zipini attm sd card dizinine ama not found dior ne yapmalıyım neeeeeee olur yardım edinnnnn :(

Selami061

Üye
Slm arkadaslar ben cm9 yukledim zor olsada ayrintili anlatim oldugu icin yapabildim. Acemiyim bu konularda ve eksik biseyler var sanirim. En buyuk sorunum hafiza kartimi gormuyor telefon ve rehberdeki kisiler birbirine girdi e posta hesabimdaki kisilerle. Ozellikle su hafiza karti olayi icin yarsim bekliyorm

knight97

knight97

Üye
Slm arkadaslar ben cm9 yukledim zor olsada ayrintili anlatim oldugu icin yapabildim. Acemiyim bu konularda ve eksik biseyler var sanirim. En buyuk sorunum hafiza kartimi gormuyor telefon ve rehberdeki kisiler birbirine girdi e posta hesabimdaki kisilerle. Ozellikle su hafiza karti olayi icin yarsim bekliyorm
Kardesim hafıza kartini bi cıkar tak telefonu yeniden baslat. Olmazsa kart takiliyken ayarlardan depolamaya gir en.asagida sd kart ekle olck ona bas bekle kendisi bulmasi lazim.

-Emre

-Emre

Üye
hafıza kartını görmediğine emin misin? dosya yöneticisinde ev işaretine tıkla ve external_sd seç. =)

- - - Eklendi - - -

ve rehberleri kişileri de simden telefona Aktar.

venezual

venezual

Üye
S.a Paylaşım için teşekkürler hocam
rom yükledim gercekden hızlı geçişleri var gözle görülür derecede Peki oyun performansı Nasıl arkdaşlar test Eden oldumu

erdi_s

erdi_s

Üye
S.a Paylaşım için teşekkürler hocam
rom yükledim gercekden hızlı geçişleri var gözle görülür derecede Peki oyun performansı Nasıl arkdaşlar test Eden oldumu

Stock roma gore cok daha iyi kardesim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden cm10 deneyen herkese göre şuan gördüğünüz ve hızlı dediğiniz rc2 galaxy w nun süründüğü hali.Cm10 bir stabil olsun o zaman asıl hızın keyfini yaşayacaksınız :) Gerçi stock romla karşılaştırır cm9un bu hızı bile stock romu katlamaya yeter :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya bu rc2 kotu ya.beta4 daha guzeldi.

- - - Eklendi - - -

Cok takiliyo ve oyun per. kotu

Üst Alt