Dejavuex
Üye
uykudayken wifi kopma sorunu düzeltildi adına rc2 çıkıyo artık daha ne kadar eksik var siz düşünün
![]()
En büyük sorun nedir şuan sence?uykudayken wifi kopma sorunu düzeltildi adına rc2 çıkıyo artık daha ne kadar eksik var siz düşünün
![]()
En büyük sorun nedir şuan sence?En büyük sorun nedir şuan sence?

Hic bir sorun yok kardesim. Beta4ten farkini goremedim ben. Ama illa arkaplanda biseyler daha iyi orasi kesin
wipe format islemlerini ve gapps yuklemesini yapmadan sadece romu indir ve yukle yeterli. Ben oyle yaptim sknti olmadi
[h=3]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü bu romu kullanıyorum şuan , o işlemleri yapmazsam büyük ihtimalle sıkıntı çıkıcak en baştan mı romu kurmam gerekir sence ?[/h]
şu anki en büyük sorun bence kernelin eksikliği zaten ics android 4.0.4 yazılım itibariyle çokta başarılı değil ama şu en sonki sürüm 4.2.1 gerçekten herşey bayağı hızlı 4.1.2 jb de hızlı ama cm 10.1'i bekliyorum şahsen ama arco bu romu gerçekten başarılı yaptı sadece iki işlem felan yaparken kararsızlıklar oluyo çekirdekten kaynaklı olduğunu biliyorum yani kısacası tek eksiği şu an 3.x kerneliEn büyük sorun nedir şuan sence?
Kesinlikle wipe gerekir.Remics farklı cm9 farklı.Eğer hepsi aynı tabana dayanıyor diyorsanız android 1.0 lı ilk android telefonla galaxy s3 ün temelide aynı.Kolaysa s3 yazılımını yükleyin o telefona.Sadece cm9un bir önceki sürümünden geçerken wipe yapmayabilirsiniz.[h=3]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü bu romu kullanıyorum şuan , o işlemleri yapmazsam büyük ihtimalle sıkıntı çıkıcak en baştan mı romu kurmam gerekir sence ?[/h]
Evet kardeşim bende ses kalitesinden düşüş oldu hatta hafıf cızırdama oluyo bazı sarkılarda.sizinde ses kalitesinde düşme oldu mu geçtikten sonra
Cm9 suan cm10dan daha iyi.Simdiye kadar galaxy w icin hep boyleydi.Cm10 kararlı surume gecene kadarda boyle devam edicek
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızcm9 icin yeni bir linaro ve maxmem kernel daha423 mb ram destekli versiyonu var.Rame onem verenler deneyebilir.Ama maxmem elbette kamerayı bozuyor.
sizinde ses kalitesinde düşme oldu mu geçtikten sonra