Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
:D En büyük sorun nedir şuan sence?

Hic bir sorun yok kardesim. Beta4ten farkini goremedim ben. Ama illa arkaplanda biseyler daha iyi orasi kesin :D
wipe format islemlerini ve gapps yuklemesini yapmadan sadece romu indir ve yukle yeterli. Ben oyle yaptim sknti olmadi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Hic bir sorun yok kardesim. Beta4ten farkini goremedim ben. Ama illa arkaplanda biseyler daha iyi orasi kesin :D
wipe format islemlerini ve gapps yuklemesini yapmadan sadece romu indir ve yukle yeterli. Ben oyle yaptim sknti olmadi

[h=3]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü bu romu kullanıyorum şuan , o işlemleri yapmazsam büyük ihtimalle sıkıntı çıkıcak en baştan mı romu kurmam gerekir sence ?[/h]

sakaci23

Üye
Kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuşta bi sorunum var. romu yükledikten sonra T9 da hiç kelime kalmadı onun için pack falan yokmu ?

erdi_s

erdi_s

Üye
[h=3]Galaxy W I8150 - RemICS v1.7- SIII Görünümlü bu romu kullanıyorum şuan , o işlemleri yapmazsam büyük ihtimalle sıkıntı çıkıcak en baştan mı romu kurmam gerekir sence ?[/h]

Bildigim kadariyla o rom cm9 tabanini kullaniyo ama sen isini garantiye al butun islemleri eksiksiz yapip oyle yukle romu. Sknti cikmasin.
Uygulamalarina kiyamiyosan da titanium backup ile uygulamalari yedekle. Romu kurunca uygulamalari geri yuklersin. Ama sadece uygulamalari yedekle sistem verilerini degil. Sonra geri yuklerken problem cikabilir ;)

sezgin_bss

Üye
ya güzel calışma olmus.. yukledim kulanıyorum ama bi kaç sorum olcak.. social hub ve mesajlasma ekranında renk secenekleri yok.. mesajlasma neysede.. bnm social hub ı yuklemem gerek.. facebooktaki kişileri rehberime ekleyemiyorum.. şimdiden tşkkürler..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D En büyük sorun nedir şuan sence?
şu anki en büyük sorun bence kernelin eksikliği zaten ics android 4.0.4 yazılım itibariyle çokta başarılı değil ama şu en sonki sürüm 4.2.1 gerçekten herşey bayağı hızlı 4.1.2 jb de hızlı ama cm 10.1'i bekliyorum şahsen ama arco bu romu gerçekten başarılı yaptı sadece iki işlem felan yaparken kararsızlıklar oluyo çekirdekten kaynaklı olduğunu biliyorum yani kısacası tek eksiği şu an 3.x kerneli

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle wipe gerekir.Remics farklı cm9 farklı.Eğer hepsi aynı tabana dayanıyor diyorsanız android 1.0 lı ilk android telefonla galaxy s3 ün temelide aynı.Kolaysa s3 yazılımını yükleyin o telefona.Sadece cm9un bir önceki sürümünden geçerken wipe yapmayabilirsiniz.

ahmetsuha525000

Üye
Asiri yavas calisiyor niye silip tekrar kurdum fruit ninjada bile kasiyor?

mudem3333

mudem3333

Üye
İndirme linki arızalı sanırım

sessizdarbe

Üye
güncelleme yaptım fakat her telefon açılışında adroid yeni sürüme geçiriliyor diye açılış mesajı çıkıyor dururm ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim saygılarımla

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
bu rc 2 yı kurduktan sonra telefonda mutis bir yavaslama oldu ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
örnegin;
rehbere 10 sn de giriyor eskiden 3 sn bile almıyordu
temple run da kasma yoktu sımdı oyun oynayamaz oldum

sezgin_bss

Üye
mini günlük not defteri social hub bunları yükleyebilcem bi mod felan yokmu arkadaşlar.. cok kullanıyordum bn onları şimdi telefon bi ise yaramıyomus gibi hissediyorum.. bide uygulama menüsünü düzenleyemiyoruz sanırım.. bilen varsa bi yardımcı olabilirmi.. :bilmm

sessizdarbe

Üye
sizinde ses kalitesinde düşme oldu mu geçtikten sonra

sessizdarbe

Üye
ne yapsak acaba yeniden mi formatlıyım sıfırdan bir sürü program var ya çözüm ile ilgili ne yapalım

Zenji

Üye
rehberin görünümünü değiştirmek istiyorum beyazdır siyah yapmak istiyorum bunun bir tontemi varmi teşekkürler

fruko19

Üye
Cm9 suan cm10dan daha iyi.Simdiye kadar galaxy w icin hep boyleydi.Cm10 kararlı surume gecene kadarda boyle devam edicek

- - - Eklendi - - -

cm9 icin yeni bir linaro ve maxmem kernel daha :) 423 mb ram destekli versiyonu var.Rame onem verenler deneyebilir.Ama maxmem elbette kamerayı bozuyor.

Kerneli yükledim ama ekran kilidini açmak için herhangi bi tuşa bastığımda alttaki dokunmatiklerin ışığı yanıyor ama ekran gelmiyor. Nasıl çözerim bunu?

sessizdarbe

Üye
şimdi eski stabilize sürümüne nasıl geçeriz bende romda yok of morel sıfır

Üst Alt