Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
işte sorun orda restore diyince 1tane var :(

- - - Eklendi - - -

oda eski rom değil eminim

O zaman benim verdiğim clockworkmod dosyasını atın.Ve dosya değişimini onaylayın.Kendi yedek dosyalarınızı silmenize gerek yok.Benim verdiğim yedeğin adı xxlm6 olarak cıkacaktır.Onu seçin.Galaxy w için varolan en güncel orjinal sürümdür.

loley00

Üye
Yok sadik onu demiyorum wipe data fln yapicazmi yine sistemi datayi fln formatlicazmi fixpermissions fln yapcazmi yoksa direk backup and storeden yuklicezmi onu diyom ben

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yok sadik onu demiyorum wipe data fln yapicazmi yine sistemi datayi fln formatlicazmi fixpermissions fln yapcazmi yoksa direk backup and storeden yuklicezmi onu diyom ben

Wipe islemlerini yapmanizi oneririm cunku sonucta yedekten geri yukleme islemide bir tur rom yukleme sayilir.

loley00

Üye
Sadece wipe islemleri yeter yani format fln atmicaz k.b iyice acsan cok iyi olur iide format atmassak ics silinirmi anlamadim ben

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sadece wipe islemleri yeter yani format fln atmicaz k.b iyice acsan cok iyi olur iide format atmassak ics silinirmi anlamadim ben

Wipe islemlerini yap derken yani rom yuklerken yaptigin herseyi yap.Aslina bakarsan bunlari yapmadan dahi eski roma donebilirsin ve sikinti olmaz ama uygulamalar eski onbellek dosyalarindan dolayi sikinti yapabilirler.

loley00

Üye
Tmm saol hersey icin ben en iyi butun islemleri yapim ole daha temiz olur tekrar cok saol

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cm9 u deneyip memnun kalmayanlar icin cm9 tabaniyla hazırlanmis diğer ics güncellemelerinide kısa süre içerisinde paylaşacağım.ICS yi kullanmak isteyip cm9 dan memnun kalmayanlar olduğu için ve birkaç gündür arco dan cm9 hakkında herhangibir haber yada gelişme olmadığı için cm9 alpha7 surumune gore daha yeni tarihli romlarıda paylaşacağım.Şu an ehndroix romunu kullanıyorum ve ilk deneyimlerim cm9 dan daha hoş biraz daha göz doldurucu bir görüntüsü var.Yarın sabaha kadar önemli bir sıkıntı çıkarmazsa paylaşacağım.

erkinozy

Üye
Romu yükledim. Hiç bir sıkıntı yok ancak, google play telefonda açılıp istediğim uygulamayı yükleyebilmeme rağmen bilgisayar üzerinden google play ile bir uygulama yüklemek istediğimde cihaz bulunamadı diyor. Nedir bunun çözümü?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Romu yükledim. Hiç bir sıkıntı yok ancak, google play telefonda açılıp istediğim uygulamayı yükleyebilmeme rağmen bilgisayar üzerinden google play ile bir uygulama yüklemek istediğimde cihaz bulunamadı diyor. Nedir bunun çözümü?

Bunun tek çözümü stock rom yada stock rom tabanıyla hazırlanmış romları kullanmanız.Stock rom yada onun üzerinden hazırlanmış türevleri haricindeki hiçbir rom samsung un google ile anlaşmalı olarak vermiş olduğu ürün kimliğine sahip değildirler.Bu yüzden CM9 romunu yada başka bir açık kaynak kullanılarak oluşturulmuş romu kullanırken cihazınız interaktif ortamda(operatör online ayar gönderimi, play store vs. vs.) doğru olarak tanınamaz.Hatta bu yüzden nrmalde telefonunuza uyumlu olmayan veya stock rom ile marketten indiremediğiniz oyunlar dahi markette indirilebilir gözükebilirler.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
orjinal rom lazım nereden bulurum

nsren

nsren

Üye
ehndroix rom dan ne haber. Yükleyecek misin. Bu rom nasıl görsel olarak. Görsellik yönünden iyi olur inşallah. Bekliyoruz:-)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bu romun performansı nasıl acaba bence alpha 9 ona rağmen daha iyi olacağını düşünüyorum alpha roma neredeyse 7-8 aydır uğraşıyorlar bakalım bu rom nasıl bi video atarsın artık bu arada bo orjinal romdur fakat odinle icsye kurulmuyo

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ehndroix rom dan ne haber. Yükleyecek misin. Bu rom nasıl görsel olarak. Görsellik yönünden iyi olur inşallah. Bekliyoruz:-)

ehndroix oldukça başarılı ve akıcı geldi internet konusunda cm9 dan daha hızlı.Konuyu açtım ancak admin tarafından onay bekliyor.Şimdilik linkinden inceleyebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

bu romun performansı nasıl acaba bence alpha 9 ona rağmen daha iyi olacağını düşünüyorum alpha roma neredeyse 7-8 aydır uğraşıyorlar bakalım bu rom nasıl bi video atarsın artık bu arada bo orjinal romdur fakat odinle icsye kurulmuyo

Konuda zaten bir video var ancak biraz eski.Ne yazıkki video çekip koymak için bir video kameram yada video çekebileceğim ikinci bir telefonum yok ne yazıkki.Performans konusunda oldukça başarılı diyebilirim.Denemnizi tavsiye ederim.Birde alpha9 diye birşey yok henüz alpha7 sürümü var en son.

- - - Eklendi - - -

orjinal rom lazım nereden bulurum

cm9dan orjinal roma dönmek için konunun en altındaki anlarımı uygulayınız.Eğer yapamazsanız yaklaşık 1-1.5 sayfa kadar bu konuda yorum var onları okuyun.Lütfen araştırmadan yardım istemeyin.Gerekli olan herşey konuda mevcut.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık kardeş benim tel sim karttaki kişileri göstermiyo bunun bi ayarı felan var heralde:D

nsren

nsren

Üye
Ali58_58

Ali58_58

Üye
eywallah çok teşşekkürler :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
rehber ayarlarını aç ve içe dışa aktar de. sim karttan aktar diyeceksin. bu kadar:-)

Cevapladığın için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

sadık kardeş benim tel sim karttaki kişileri göstermiyo bunun bi ayarı felan var heralde:D
Kimseyi kırmak istemem ama lütfen buraya mesaj yazmadan önce biraz olsun okuyun.Sayfalarca yorumlar boşuna yazılmadı buraya.Aynı soruyu daha önce defalarca sordular.Bende cevapladım.Arkadaş iyi niyetinden cevaplamış ancak bana kalsa daha önceki yorumları okuman dışında bişey söylemezdim.Bende herkese yardım ermek isterim ama biraz okumayı deneyin lütfen.

nsren

nsren

Üye
sadık kardeş ben önerdiğini romu yükledim gerçekten güzel. öneri için teşekkür ederim. sanırım senin konu hala onay bekliyor. yükleyecek olan arkadaşlar şimdiden söylüyorum sorun yok. tekrar teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

eywallah çok teşşekkürler :D

rica ederim önemli değil :-)

fratkle

Üye
yeni rom gelse artık sabırsızlanıoruz :) bu arada CyanogenMod u yüklediğimde hafıza kartını nasıl dahili olarak gösterebilirim

Üst Alt