sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle yine emeği geçen arkadaslara çok teşekkür ederim.. Bu rom için Olumsuz bir şey söylemek gerçekten içimden gelmiyor... Adeta telefonu yeniden almış gibi oldum, artık telefondan o kadar sogumusken RC2 ilaçç gibi geldi.. yalnız yasadıgım bir problemide belirtmeden geçemeyeceğim malesef.. Yılbaşı ertesi malum herkesin kıyamet gününden kaçtıgı İzmirin Şirince ilçesindeydimTek telefonu çekmeyen kişi bendim sanırm.. Hattım avea yanımdaki avealar bazen bazen az çekerken ben hiç bir şekilde şebeke alamadım.. Manuel taratmada yapsam telefonu kapatıp açsamda hatta pili çıkartıp simi temizlesemde malesef dağda bir tek bnm ki çekmedi aveası olanlar içinde... tabi arabayla aşağı inince tekrar şebeke buldu sanırım çekim kuvveti konusunda sorun var kernel Romla Birlikte önerilen kernel yüklü... Ama genel olarak çok memnunum ...tşkrler...
Benim bi sorum olucak 1-2 sayfa önce kernel verilmiş bu kerneli kurmak istiyorum ama video çekme sorunu varmış herhalde doğrumudur. Yoksa 720p video mu çekilmiyor deniyen arkadaşlar yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
yoon kerneli yükle bence çünkü düzeltmeler felanda yapıldı castagnaitin hatta aynısı diyebilirim bir tek 720 p videoda çalışıyor o yüzden yoon kernel kurBenim bi sorum olucak 1-2 sayfa önce kernel verilmiş bu kerneli kurmak istiyorum ama video çekme sorunu varmış herhalde doğrumudur. Yoksa 720p video mu çekilmiyor deniyen arkadaşlar yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
sadık bey merhaba,
rc2 kullanıcısıyım, son 1 haftadır telefonumda bir acayiplik var, telefon şarjı olduğu halde birden bire kapanıyor. ve ardardına 3-4 sefer deniyorum acılmıyor, üzerinden 5 dakika kadar geçtikten sonra telefon açılıyor. sebebi ne olabilir? batarya ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum ancak sizin yorumunuz nedir? yardımcı olabilir misiniz?
Adobe flash player özelliği yok nasıl yapabilirim lutfen yardim
slm sadık bey burdaki dediginiz cm9 romunu samsung i8150 wonder cıhazıma kurdum ama şimdi eski romuma yani telefonunfabrika romuma ikl aldıgım roma donmek istiyam telefonu ikl gunku gıbı yapmak istıyorum ama ama hıc yedek almadım direk telefonu vodeo dakı gıbı formatladım ve cm9 romunu kurdum ıkıncı vıdeoda dedıgınız gıbı odıne yuklemeye calısdım yuklenmedı sımdı nasıl yapabılırım yardımcı olur benı madur etmezsenız sevınrım en basdan alatırsanız ne yapacamı acık acık sevırım şimdiden allah razı olsun sizden ve sitedeki arkadaşlardan
Kasma varmı veya donmalar
sistemi yukledikten sonra eger ilk yazilimda google play ile oturum acip yedeklediyseniz tekrar google player giris yapinca tekrar gelir yedekleme yapmadiysaniz malesef alammazsiniz.iyi akşamlar. ben dün akşam anlatımlara göre yükledimm android 4 ü . genel anlamda hiç bir sorun yok gayet iyi çalışıyor. ancak benim rehberim gitti. yani eski modda kaldı. rehberime nasıl ulaşabilirim. çok sayfa olduğundan dolayı bakamadım belki cevabı vardır ama bir yardım ederseniz çok sevinirim.
bu arada yazmayı atlamışım, yoon kernel kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?