fatih33yucel
Üye
Recovery açlıyor aslında sizin ne yaptığınızı biliyorum.Recovery moda almak icin ses acma+home+power tusuna basıp bekliyorsunuz.Hiçbirşeye dokunmuyorsunuz.Ama stock recovery açmak için android ve kutu simgesi görününce soldaki dokunmatik tuşa(menu tusuna) basılı tutun.Recovery açılır.Sonra wipe cache wipe data yapın ve ardından telefonu yeniden başlatın düzelir.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca eksik yapmışsınız.Yüklemeden önce wipe işlemlerini yapsanız direk açılırdı.Ama önce yada sonra farketmez wipe işlemleri duzeltir sorunu.
Ya dedim ya wipe işlemlerini yapın.biraz önce odin ile tekrar recovery yükledim ve ardından cm 9 tekrar yükledim.... fakat sorun neyden kaynaklanıyorki orjinal stock roma dönerken ? sürekli olarak telefon samsung yazısından sonra resetliyor kendini
arkadaşlar romun klavyesi değişik alışık değilim 3x4 samsung tuş takımı nasıl bulabilirim
yardımınız için teşekkürlerYa dedim ya wipe işlemlerini yapın.
arkadaşlar romun klavyesi değişik alışık değilim 3x4 samsung tuş takımı nasıl bulabilirim
arkadaşlar galaxy wonder samsung tuş takımı dosyasını nerden bulurum ilgilenen arkadaslara tsk ederim
Bildiğim kadarıyla yok bulabilen varsa link atsın 3x4 arayan çok var.
aynen rom güzel ama 3x4 samsung tuş takımı yok sırf bu yüzden bile orjinal roma dönebılirm.bilen bulan varsa lütfen paylaşın
evet goruntulu konuşma ve 3x4 samsung tuş takımı yok
teşşekurler yükledim gercekten cok güzel oldu gayet hızlı ve başarılı emeğinize sağlık...
- - - Eklendi - - -
teşekkürler yükledim gayet hızlı ve başarılı emeğinize sağlıkk....
- - - Eklendi - - -
görüntülü konuşma yok sanırım
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var iki wonder var evde iki telefonuna CM9 beta4 yükledim. bende gözle görünür bir sıkıntı yok benim şarj 2 güne yakın gidiyor ama diğer telefon sabah şarjdan çıkaryorum aksam 6 gibi %30 lara saat 10 gibi de %5 lere kadar düşüyor kurulumu video ile birlikte yaptım ve eksiksiz yaptığıma inaniyorum. sizce neden böyle bir sıkıntı oluşmuş olabilir. nigty sürümü gelene kadar b4 den vazgecmeyecek gibiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ya sadıkbircan sen niye adamların adına kesin hüküm veriyorsun belki adamlar görüntülü görüşmeyi halledecek !!!
(zaten telefonun ramı romu özelliklerri kısıtlı)
maxem kernelden mi kaynaklandı acaba :/Romu bi daha kurmayi dene kardesim yuklerken sknti olmus olabilir. Wipe format islemlerini de yap ondan sonra kur romu tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?