sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
sadık hocam benim tek derdim oyun performansı cunkü ben yüksek grafikli oyunları oynamak istiyorum 20 gblık bi oyun yuklüyorum tele ama gta vice cityde falan kasmalar yasıyorum telefonun snırları belli sınırı asmak istemekde sacma olur ama hız ve oyun performansı acısından cm9 mu cm10 mu ayrıca kernel3 ü kullandgım icin cm10 da kamera yok o yüzden 450 küsürlük ramı kullanmak daha mantıklı geliyor banaCm9 suan cm10dan daha iyi.Simdiye kadar galaxy w icin hep boyleydi.Cm10 kararlı surume gecene kadarda boyle devam edicek
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızcm9 icin yeni bir linaro ve maxmem kernel daha423 mb ram destekli versiyonu var.Rame onem verenler deneyebilir.Ama maxmem elbette kamerayı bozuyor.
Cm9 daha iyi.Ben cm9 beta4 ve gta vice city 1.02 kullanıyorum draw distance %40 screen resolution %60 visual effects low ve dynamic shadows off şeklinde kasma olmadan oynayabiliyorum.Üstelik hiçbir mod kullanmıyorum.Verdigim kernel birde linaro yani 3d performansında %30 üzerinde artış sağlıyor ve birde maxmem kullabırsanız bence gta vice city de kasma sorunu yüksek grafik seviyesi ile dahi olmaz.sadık hocam benim tek derdim oyun performansı cunkü ben yüksek grafikli oyunları oynamak istiyorum 20 gblık bi oyun yuklüyorum tele ama gta vice cityde falan kasmalar yasıyorum telefonun snırları belli sınırı asmak istemekde sacma olur ama hız ve oyun performansı acısından cm9 mu cm10 mu ayrıca kernel3 ü kullandgım icin cm10 da kamera yok o yüzden 450 küsürlük ramı kullanmak daha mantıklı geliyor bana
o zaman cm10 stabil hale gelene kadar cm9a dönüş vakiti geldiCm9 daha iyi.Ben cm9 beta4 ve gta vice city 1.02 kullanıyorum draw distance %40 screen resolution %60 visual effects low ve dynamic shadows off şeklinde kasma olmadan oynayabiliyorum.Üstelik hiçbir mod kullanmıyorum.Verdigim kernel birde linaro yani 3d performansında %30 üzerinde artış sağlıyor ve birde maxmem kullabırsanız bence gta vice city de kasma sorunu e yakın grafik seviyesi ile dahi olmaz.
radio çalışıyormu son sürümde.
Birde anlamadığım bu görüntülü görüşme ayarını bilerek mi yapmıyorlar yoksa yapamıyorlarmı ?
V1.1 maxmemi indrip flaslamak yetiyor o zaman degilmi ?
- - - Eklendi - - -
ayrıca cm10 daki gibi build.prob varmı acaba cm9 da ?
bu versiyonu yükleyip kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba bu versiyon kamera destekli 3.x kernel mi kullanmaktadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?