sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yaklaşık 15 20 günde bir güncelleme yayınlanıyor şimdiye kadarki güncellemelerin periyoduna bakarsak.Ve cm10 sonrasını incelersek önce cm9 güncelleniyor 15 20 gün sonra benzer değişimler cm10da yapılıyor.Yani cm10 ve 9 paralel gidiyor gibi.Buna dayanarak bir sonraki güncelleme ile cm9 yeni kerneline kesin kavuşacak diyebilirim.Yeni yıl hediyesi olabilir belki cm9 nightly sürümü
Dostum mesaj kutunu boşalt mesaj atamıyorum sanaağzından bal damlıyor balinşallah dediğin gibi olur yeniyıl öncesi gerçekten güzel bi hediye olur bizede )
ya arkadaşlar deli olucam hiç bi oyun doğru dürüts çalışmıyo sizdede bölmemi shodowgun deadzone yi yükledim oyundan atıyo batmande de öle spiderman önceki sürümlerde ve stock romda düzgün çalışıyodu oda olmuyo napcam ben
Allahim nolur nightly gelsin...
Amin deyin wonderbrolar
Allahim nolur nightly gelsin...
Amin deyin wonderbrolar
Bu modda AVEA kullanıpta MMS gönderebilen var mı? AVEA'nın sitesi dahil nerde ayar görsem hepsini denedim ama sonuç olumsuz, nedense MMS gönderemiyorum. Ayarları doğru olan bir arkadaş, APN nin ekran görüntüsünü yüklerse sevinirim...
Dogru soyluyorsun ana ekrana gitme hizi gibi seyler daha akıcı calisiyor. Ayrica telefonun ayarlarindaki cyanogenmod guncellemelerini soruyorsan onlar resmi cyanogenmod telefonlarKonuda anlatilan sistemi yukledim. Tereddut.eden.arkadaslar varsa kesinlikle yukleyin hic tereddut etmeyin. Gingerbread de oyun internet yada face den cikmak istedigimde ana ekranin gelmesi 3+5 saniye arasi bekletiuordu yani kasiyordu. Simdi oyundayken menu tusuna basmamla ana ekrana.gitmesi bir oluyor.ayrica bisey soracam arkadaslar.burda guncelleme yazan yerden guncelleme geliyormu telwfon yazilimi icin? Son olarak bu sistemi kim wonder icin gelistirdyse ellerine saglik anck Samsung muhendisleri bunu neden yapmiyor anlam veremedim o kadar acizlermi yoksa wonderi adam yerine mi koymuyorlar. Herkese iyi forumlar.
Dogru soyluyorsun ana ekrana gitme hizi gibj seyler daha akıcı calisiyor. Ayrica telefonun ayarlarindaki cyanogenmod guncellemelerinj soruyorsan onlar resmi cyanogenmod telefonlaei icin yapilmis bir guncelleme yani alpha ve beta surumlerde hic ise yaramaz. samsung muhendisleri konusunda haklısın Samsung firma olarak Yazılım destegine pek onem vermiyor hele de wonder gibi dusuk butceli telefonlarda.
Arkadaslar yanlısım varsa duzeltin lutfen
Haklisin kardesim. Bu telefona guncelleme verse ace, s , ace 2 hic satmaz. Adamlar bizi dusunmuyoki. Ama olsun. Bizim CMmiz var cok sukur
Yardimci olacak yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?