sadık bey bende beta 3 yüklü ancak msj yada arama geldiğinde tlf titreşim modundayken bile titremiyor bunun haricinde diğer uygulamalarda tlf titriyor ama msj da tık yok...
ya ben beta 3 ü kullanıyorum.. sorun şu: msj yada arama geldiğinde tlf titremiyor.. sadece titreşim modundayken bile titremiyor geri kalan yerlede titreşimde bi sorun yok...şimdiden tşkler..
Aradim ve flash playerin marketten guncelleme hatasi veren son surumunu buldum. Yuklemek isteyen arkadaslar konu linki burda adobe flash player 11.1.115.20
Otomatik parlakligi iptal edemiyorum. Auto lux diye program yukleyip sildim. Sanirim o yuzden oldu. Boyle olunca durum cubugunda parmagimi kaydirarak parlakligi degistiremiyorum ne yapmaliyim?
Lütfen acilen cevap istiyorum telefona orjinal romu attım samsung yazısı geliyor sonra normal samsung galaxy w yazıyor sonrada uzayın içinde samsung yazıyor ve telefon tekrar baştıyor açılmıyor litfen acil cavap
Lütfen acilen cevap istiyorum telefona orjinal romu attım samsung yazısı geliyor sonra normal samsung galaxy w yazıyor sonrada uzayın içinde samsung yazıyor ve telefon tekrar baştıyor açılmıyor litfen acil cavap
Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system bu işlemleri yapacaksın sonra odin ile geri kalan işlemleri yapacaksın
Otomatik parlakligi iptal edemiyorum. Auto lux diye program yukleyip sildim. Sanirim o yuzden oldu. Boyle olunca durum cubugunda parmagimi kaydirarak parlakligi degistiremiyorum ne yapmaliyim?