Bruce Wayne
Üye
Kardes cevap icin gec kaldim kusura bakma, tapatalkda sorun vardi duzelttim.Bazen luckypatcherden dolayi boyle hafiza sorunlari olabiliyor.Luckypatcheri kaldirin telefonu yeniden baslatin.Birde oyle kontrol edin hafizayi.Daha sonra tekrar luckypatcher yukleyebilirsiniz..
Kardes cevap icin gec kaldim kusura bakma, tapatalkda sorun vardi duzelttim.Bazen luckypatcherden dolayi boyle hafiza sorunlari olabiliyor.Luckypatcheri kaldirin telefonu yeniden baslatin.Birde oyle kontrol edin hafizayi.Daha sonra tekrar luckypatcher yukleyebilirsiniz..
yaptım gene aynı hatayi verdi
bende de yama yaptığım programlarda yamayı silmeden programı kaldırdığım zaman tekrar yüklemeye kalktığımda aynı yeterli hafıza yok uyarısı veriyor. Luckypatchera girdiğim zaman otomatik olarak kaldırdığım uygulamayı algılıyor ve dalvik cache yi siliyor, benim birşey silmeme gerek kalmıyor ardından sorunsuz şekilde uygulamayı yüklüyorum. Luckypatcherı güncellemeyi dene istersen, belki etkisi olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızustadlar. calismalariniz mukemel otesi gercekten . sayfadaki hatadan aliyorum . downliad mode a giremiyorum. acaba rom yuklemek icin farkli bir yontem var mi ne yapmam lazimm tesekkurler.
Evet ben yükledim.Kernel yüklemek rom yüklemekten daha basit.Zaten cwm kullanın demeye gerek duymuyorum artık.Sen yükledinmi kerneli ?
- - - Eklendi - - -
Birde sadık kardeş ingilizcemiz olmadıgı için hiç birşey anlamıyoruz sana zahmet yeni bir konuda anlatirsan ben ve benim.gibi ing bilmeyen bir cok arkadas icin cok yarali olur
Kafana göre istediğin kerneli öylece kuramazsın.Galaxy w cm9 için yükleyebileceğin 2 tane harici kernel var birisi forfivonun 2ghz oc/uv kerneli diğeri ise castaganaIT 1.8ghz oc/uv ve linaro destekli kernel.Bir öncwki msjda anlattığım yöntem her kernel için geçerli.sadik kardes linaro kernel nasil kurulacak turkceye cevirsen konu acip
- - - Eklendi - - -
bide normal istedigim bir kerneli nadil kurabilirm
Belirttiğiniz sayfada herhangibir sorun yok s3 ün download moduna alınması işlemi anlatılmış.Ayrıca download mode ile rom yüklenmez.Romlar recoveryden yüklenir.Konuyu okumadıysanız yada sorununuz bu konu ile ilgili değilse yorum yazmayın
- - - Eklendi - - -
Üstad yanlış anlaşılmak istemezdim aslında çok özür dilerim. tekrar deneyeyim. download mod'u ben başka hatırlıyorum da o yüzden böyle oldu . teşekkürler cevabların için keyfim yerine geldi şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?