Ali58_58
Üye
Verdiğim taskmanager bir widget değil sadece uygulama.Selam..
Bu vermiş olduğun TaskManager.apk yi başarılı bir şekilde attım ingilizce çalışıyor, (enteresan yardım bölümü türkçe) ing. olması çokta önemli değil ancak esas işe yarayacak olan kısmı widget olması.. Ancak, widget kısmında taskmanagerin widgeti yok... Bu sorunu nasıl halledebiliriz..??
Selam..
Bu vermiş olduğun TaskManager.apk yi başarılı bir şekilde attım ingilizce çalışıyor, (enteresan yardım bölümü türkçe) ing. olması çokta önemli değil ancak esas işe yarayacak olan kısmı widget olması.. Ancak, widget kısmında taskmanagerin widgeti yok... Bu sorunu nasıl halledebiliriz..??
beta3 ne zaman cikar bir bilginiz var mi?
Bunun sebebi büyük ihtimal buttersmooth modu.Çünkü diğeri sadece gpu driverlarını ilgilendiriyor.Buttersmooth ise sistem işleyişini cpu ve gpu yönetimlerini komple değiştiriyor.Büyük ihtimalle arayüz yönetimi ve root ile ilgili kullanılan kaynak aynı olduğundan root erişimi gpu üzerinden tamamlanmaya çalışıyor olabilir.Buda gpunun standart veri işlemesi için çok yavaş kalması nedeniyle sorun yapıyor olabilir.Ayrıca incelemelerim sonucunda oyunlar konusunda etkisi olmadığını söyleyebilirim.Eğer daha önceden alınmış bir yedeğiniz varsa systemi geri yükleyerek yada şuanki romunuzu yedekleyip temiz bir yükleme sonrası sadece datanızı geri yükleyerek rahatça modlardan kurtulabilirsiniz.Ama herşeye rağmen bu modları uzun süredir kullandığımı ve sıkıntı yaşamadığımı belirtmek isterim.
- - - Eklendi - - -
Verdiğim taskmanager bir widget değil sadece uygulama.
Ne yazıkki task managerı home tuşuna atamak için bir çözüm bulamadım.Amdroid sistemini yeniden kodlayabilsem kolay olurdu.Cm9 beta2 kayanğında son kullanılan uygulamalar yerine taskmanagerı çalıştırmayı ayarladım.Ama şu an bir çözüm bulabilmiş değilim araştırıyorum.home tuşu hala olmadımı
Nasıl ya.oyun performansı kötü müSadık Hocam Tekrar Merhabalar
Romu Kurmayı Başardım Enfes Emeğine sağlık yalnız birkaç soru sormak istiyorum ;
- Youtube'da ve İnternette video izlediğimde tam ekran olmuyor..
- Görev yöneticisi ( biliyorum önceki sayfalarda konuşulmuş ama program ismini bulamadım ) sorununu halledemedim marketten görev yöneticisi diye bi program indirdim vasat çıktı..
- oyunlarda kasma ve donmalar oluyor bunları giderme şansım var mı ? Backstap Asphalt 6 pes 2012 gibi oyunlarda donmalar yaşıyorum verdiğin zipleri yükledim ama yükleme başarılı oldu mu bilmiyorum.
Son olarak birşey daha soracağım biliyorum çok oldum ama ;
- Bant sürümüm xxlb4 bu bant sürümüne uygun Root atabilmem İçin update.zip dosyası var mı elinde.
Çok aradım hiç başarılı olamadım bu konuda hep xxla4 vs. bant sürümlerine uyumlu buldum.2 Telefonum var benim birinde rootlu orjinal romu kullanmak istiyorum.
Herşey için Tekrar Çok Teşekkür Ederim.Sen ve Senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var
Saygılar..
the amazing spider,gangster rio.asphalt 7 gibi oyunları adreno, 16bit şeffaflık gibi şeyler önceki sayfalarda var onları uygula hiç kasmadan oynaNasıl ya.oyun performansı kötü mü
Hayır böyle bir sorun yok.Zaten görüntü cm9 görüntüsüne çok yakın.Go launcherdada böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum aslında ayarlarında bununla ilgili seçenek vardır.go launcher mesela oyun oynarken home tuşuna basınca 5-6 saniye sonra menü,mesajlaşma gibişeyleri açıyordu apex launcherdede bu sorun varmı
the amazing spider,gangster rio.asphalt 7 gibi oyunları adreno, 16bit şeffaflık gibi şeyler önceki sayfalarda var onları uygula hiç kasmadan oyna
Herkes adına teşekkür ederim.. Bu arada widget olayını da çözerseniz çok memnun olacağız..Şuan orjinal romdaki gibi taskmanagerı home tuşuna atamaya çalışıyorum.Ama widget konusu ile ilgilenbilirim sanırım.Bu arada yanlış anlaşılmak istemem ben tam olarak bir port işlemi yapmadım.Bir ics romu üzerinden çekip doğrudan system/app ye atıp izinleri ayarlayınca direk çalıştı.Yaptığım çalışmalar sadece xda forumundaki birkaç konuyu kullanarak yaptığım derlemeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?