Dostum bu romu yükledik te 2.3.6 iken bazı uygulamalar vardı (not,allshare vs.) onları nasıl geri yükleriz.Birde bu uygulamalar menü düzenini değiştiremez miyim ayarlarla kameranın yerini değiştireceğim yapamıyorum.
Dostum bu romu yükledik te 2.3.6 iken bazı uygulamalar vardı (not,allshare vs.) onları nasıl geri yükleriz.Birde bu uygulamalar menü düzenini değiştiremez miyim ayarlarla kameranın yerini değiştireceğim yapamıyorum.
Arkadaşlar ben bu romu yükledim. Gayet güzel herşey çalışıyor fakat pcme bağlayamıyorum. Pcmin usb driverleri tam telefonadamı yüklemem gerek ? Yüklerken cwm kullandım.
Herşey için teşşkürler kurduk çalışıyor ancak eski sürüme geçmek için attıgın videodaki gibi yapıyorum yüklüyor sonra telefon sürekli bastan baslatıyor kendini açılmıyor ne yapmam gerekir ?
Herşey için teşşkürler kurduk çalışıyor ancak eski sürüme geçmek için attıgın videodaki gibi yapıyorum yüklüyor sonra telefon sürekli bastan baslatıyor kendini açılmıyor ne yapmam gerekir ?
Bende de cok hatalar olmaya basladi... telefon kendi kendine uygulamalari sonlandiriyor
Orjinal.surume gecmek istedim fakat odin ile yapamadim.
Odin acik sekilde pc ye bagliyorum fakat odin de baglandi gozukmuyor... neden olabilir acaba... birde orginal roomu nasil yukleyecegimi bastan asagi asama asama anlatabilirmisniz...tesekkurler.