Arkadaşlar acil Galaxy W Stock Rom Ram Arttıran Kernel Lazım.
Ram arttırsında ne kadar oldugu önemli degil. Kamera falan önemli degil önemli olan ramın artması.
Arkadaşlar acil Galaxy W Stock Rom Ram Arttıran Kernel Lazım.
Ram arttırsında ne kadar oldugu önemli degil. Kamera falan önemli degil önemli olan ramın artması.
Arkadaşlat telefonum Galaxy W ve CM9 RC6 Yoon Kernel kurulu. Stock Romda VPN programları çalışıyordu. Fakat şimdi çalışmıyor. Ne HotSpot nede VPN-Click One. Hiçbir VPN programı çalışmıyor sürekli bağlanamadı hatası var. Kendim VPN kurmayıda bilmiyorum bir yardım edin.
N'aptın be abi... Custom romlarda bile o kadar yükseltilemiyor. Ve ayrıca donanım kötüyse yazılımı ne kadar iyi yaparsan yap istediğin sonuca ulaşamazsın. Bu lafımı da yazın.
N'aptın be abi... Custom romlarda bile o kadar yükseltilemiyor. Ve ayrıca donanım kötüyse yazılımı ne kadar iyi yaparsan yap istediğin sonuca ulaşamazsın. Bu lafımı da yazın.
Custom romlarda var kamera calismayan bazı kernellerde ram 410u falan geçiyor
Bide stock kullaniyorum. Cihazda root + cwm var sadece titanium backup ile gereksiz olan çoğu programı kaldırdım. ve build prob ayarlarını yaptım cm9 konusunda olan. telefonda ram kullanımı mesajlasirken netteyken falan 170 i 180i gecmiyot. hafızayi temizleyerek 90-100 e düşüyor ve şu ana kadar yukledigim çoğu oyunda kasma yapmadı ^^ sadece stock rom için güzel bir kernele ihtiyacim var.