Lazerdroidin son sürümünu denedim çalışıyor müsait olunca satabiliteyi artırma konusuna ekliycem telwfon akıcıydı daha akıcı oldu oyunlar zaten kendinden geçti subway surfaceyi iphone 5le yan yana koyarım emektarı yarışır affetmez s3de gelsin
Lazerdroidin son sürümünu denedim çalışıyor müsait olunca satabiliteyi artırma konusuna ekliycem telwfon akıcıydı daha akıcı oldu oyunlar zaten kendinden geçti subway surfaceyi iphone 5le yan yana koyarım emektarı yarışır affetmez s3de gelsin
arkadaslar suan bu kernel sorunlu telefonu kendi kenfine kapatiyor hizi cok guzel lazeroiddin son surumuyle tam oyun romu oluyor ama bu tur sorunlar iyi olmuyor
Arkadaşlar ben anlamıyorum bende ağır oyunlar oynuyorum telefonumda ara sıra. Bende de rc5 yüklü fakat sizin gibi yeniden başlatma, oyundan atma, donma, ısınma, internet sorunu gibi hataların hiçbiriyle karşılaşmadım. Bence rc5 stock rom'a göre çok çok başarılı ama jb'e geçmeyi bende dört gözle bekliyorum. eğer performans ve stabilitesi cm9la eşdeğer olan başka rom varsa geçebilirim ama şimdiye kadar cm9 benim favorimdir.
Telefonu recovery moda alacaksın. Yani en başta rom yüklediğin bölüme, oradan wipe data ve wipe cacheyi seçeceksin, ardından advendec gelip wipe dalvik cache yapacaksın, sonrasında geri dönüp mount and storage kısmından format system seçeceksin.
Sonra da romla gapps dosyalarını flaşyacaksın
Telefonu recovery moda alacaksın. Yani en başta rom yüklediğin bölüme, oradan wipe data ve wipe cacheyi seçeceksin, ardından advendec gelip wipe dalvik cache yapacaksın, sonrasında geri dönüp mount and storage kısmından format system seçeceksin.
Sonra da romla gapps dosyalarını flaşyacaksın