-Emre
Üye
hocam peki arkadasim soruyo.rc4 un ustune 3x yoon kurdugumuzda on kamera sotunlu cekim yapoyodu ya o duzelirmi
simdi yukluyorr
ben yazmıştım arkadaşlar okuma yazmanız yokmu ? birde amss de takılmasının tek nedeni hata ayıklama modunun açık olmaması benim başıma gelmişti cwm hata ayıklama olmadan yüklendiği için telefon brick olmaktan kurtuldu . hata ayıklamadan kaynaklanıyor stock rom a orjinal hale dönememeniz .
Yorumlar birbirine cok girdi gec kaldım yazmakda biraz
- - - Eklendi - - -
Bi ara orjinal roma donus videosu hazırlamam lazım kendim.Video biraz eksik kalıyo.
sana da ben yardım etmiştim işte
katılıyorum hocam . çok eksik kalıyor konu yalnız çok önemli olarak vidyonuzun başında hata ayıklama modunun açık olması gerektiğini söyleyin lütfen .
- - - Eklendi - - -
ewet yardım ettin katılıyorum ama sen bana hata ayıklama modunun açık olması gerektiğini cwm nin her türlü hata ayıklama olmadan yüklendiğini söylememiştin hem ben nededim cwm yi kim buldu getirin elini öpecem demiştim onuda hatırlatırım sana .
tamam cwm hata ayıklama olmadan yükleniyor. sorun ne ?
emre kardeşim onu en baştan söyleyecektin şimdi söylesen kaç yazar zaten stock rom a döndüm ben .
Phocam tamamda download modda yukleme yaparken nasil cwmye gececez kapatarak gecersrk brick olur
İyi de rc3 üzerine 3x tabanlı yoon kernel kurulamaz ki. Telefon bootloop olabilir.hocam rc3 3x yoon kernel kullaniyorum usb ile depolama aciyorum ama bilgisayarda gozukmuyo yardim etseniz
Abi rc3 üzerine yoon kernel afrodit kurulamaz. Rc4 için yapılmış bir kernel o. Yoon kernel 1.7 kurun (Cm9 için olan tabi).ben rc3 üstüne yoon aphrodite kurdum bazen takılıp reset atıyor bugün 2-3 kez yaşadım bu sorunu başka yaşayan arkadaş var mı ?
birde cm9 rc3 xxlb4 üzerine mi yazılmış ? bende öyle gözüküyor
Abi rc3 üzerine yoon kernel afrodit kurulamaz. Rc4 için yapılmış bir kernel o. Yoon kernel 1.7 kurun (Cm9 için olan tabi).
yok abi rc3 icin calisiyor sorunsuz ama tek sorunu usb depolama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?