Merhaba ben rc3 kurdum ve yoon kernalla antutu da 6691 i gördüm hersey cok guzel fakat tango programını kurdum goruntulu arama yaptığımda Tango telefonun ses fonksiyonlarına erişemiyor.Lütfen çalışan ses uygulamalarını kapatın ve tekrar deneyin diyor
Acaba cm9 da baska programda olsa görüntülü görüşme çalışmıyormu yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Merhaba ben rc3 kurdum ve yoon kernalla antutu da 6691 i gördüm hersey cok guzel fakat tango programını kurdum goruntulu arama yaptığımda Tango telefonun ses fonksiyonlarına erişemiyor.Lütfen çalışan ses uygulamalarını kapatın ve tekrar deneyin diyor
Acaba cm9 da baska programda olsa görüntülü görüşme çalışmıyormu yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Viber ve whats up ta bendede sorun yok.görüntülü konusmada problem çıkıyor.Vtok calisiyorsa bir deneyeyim cok yaygin olmamasi sorun degil yeterki goruntulu konusma calisan bir program olsun
her gün bişi çıkıyor rom yuklemekten sıkıldm ama ya rom yuklemek sorun degil onca program tekrar yuklemek uzun iş ezberledim artık ) sizce r4 ün r3+yoon+lazeroid den farkı barizmidir... eger çok bir şey degismediyse rc4 final sürümünü bekleyelim.. ayrıca bu rc 4 ede yoon kernel ve lazeroid kurulabiliyormudur... tşkler..