Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Ali58_58

Üye
yani driver bulundu kamera 1-2 haftaya yapılır belki daha erken

deadhero

Üye
kameranın ne sorunu var ki cm9 da çalışıyor bu cm9 konusu değil mi?

hocam siz orjinal tom yuklerken telefon acilisini kac dakika beklediniz hocam birde orjinal romu konudaki ilk sayfadaki anlatimlami yuklediniz ben yarin teli garantiye vercem hala orjinal toma donemedim yarin garantisi son

Toplam 10 dk sakin pass yazisi cikmadan telefonu usb den cekme bide hata ayiklama modunun acik olmasi lazim bastskilere tam olarak uyarsan ortalama 10 15 dk da pass

Toplam 10 dk sakin pass yazisi cikmadan telefonu usb den cekme bide hata ayiklama modunun acik olmasi lazim bastskilere tam olarak uyarsan ortalama 10 15 dk da pass

hocam otjinal romu kurdum kendi hep restart atiyor baslangicinda sende oyle oldumu

-Emre

Üye
recoveryden format factory yap

recoveryden format factory yap

allah sizden razi olsun hocam acildi sonunda garantiye verecegim garantisi 4 subata kadardi yarin bitiyordu sonunda eski roma dondum sonunda

- - - Eklendi - - -

hocam veri ag calismiyormus birde 3g dogrumu

-Emre

Üye
önemli değil geçmiş olsun =)

- - - Eklendi - - -

hangi anlamda?

- - - Eklendi - - -

cm9 3gden kasıt görüntülü görüşme ama 3g çalışıyo

Kerim.

Üye
Sadik hocam rc4 çıktı
Hemde kernel3teki kamera sorununu cozmus ve kernel3 kullanilmis
Ses kaydedici falan eklenmis cok iyi ya

rc4 surumu suan indiryrm hemen denemeliym :-)

Gercekten gozle gorulur bir hizlanma var onceden ben de menu gecislerinde takilmalar oluyordu simdi eser yok :-) baska hizlanmasi icin ne tur ayarlamalar yapilabilir sadik hocam?

iskader

Üye
Arkadaşlar rc4 çıkmış süper

kernel 3 rc4 ile birlikte hazır arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun

Final surumu gelince yukliyecegim benden söylemesi hata ayiklama modundan telefonu çıkarmayın cwm olmasaydi benim tel brick olmustu cwm yuklemek her halukarda caliyor

f_conq

Üye
arkadaşlar rc4 ü rc3ün üstüne direk kurabiliriz değilmi. wipe işlemlerini yapmadan. kerneldeki değişiklik sıkıntı yaratırmı?