lazye
Üye
yükleyeli 1 hafta oldu bugün ilk defa apollo müzik çalar müzikleri görmemeye başladi nedeni nedir acaba ve nasil düzelteblirim
Ben en iyisi bastan yukliyim romu cunku sadece ev ekrani deil hersey bole mesela arada browser kendi kendine kapanio uygulama menusunu acmiyo kitlenio bu arada ben titianium un sadece sd dosyalarini yedekledigini duydum apkleri yedeklemiomu yani romu bastan yukledikden sonra backup yapsam apk olarak yuklenmesmi biraz alakasiz oldu sanirim ama cvplarsan sevinirim
bunu nasıl yüklerim en baştan biri anlatması gerek yardm ?
Rom yukledim ama markete giremiyorom
- - - Eklendi - - -
Rom yukledim ama markete giremiyorom
Sadik bu vold.stab bu rom icinde varmi ben normal yaptim acilis ekraninda kaldi ve acilmadi bende romu tekrar yukledim duzeldi bi cozumu.varmi
ya ben yaptım ama kamera google Play Sorunsuz ama 2.3 de kişiye basınca direk videolu arama cıkıodu ben bu romda bulamadım..bi bilginiz varmı?
Umarıım çözülür. Romdan memnunum. Radyonun çalışmamasını çok araştırdım. Bir çözüme ulaşamadım. Bunun yanında bir de görüntülü arama yapamamak çok kötü oluyorYardımcı olursanız sevinirim.
bu rom acıkcası benım hıc hosuma gıtmedı,performansı cok dusuk acaba eski orjinal haline nasıl donerım.
Samsung Wonder I8150 yi rot atmayla ilgili Kişisel fikrimi yazıyorum.
3-4 tane rom denedim ben beğenmedim.
1_Yüklediğim romlar mevcut durumdan çok şarj yiyor benim için en önemli şey.
2_bazı uygulamar da zaman zaman sorun çıkıyor
3-mevcut duruma ek birşey yok
4_Risk alıyorsunuz telefonun açılmama ve servislik olabilme,garantiden çıkabilme durumu heer zaman var
Sizlere yardımcı olabilmek için yazdım. Son karar sizindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?