Ali58_58
Üye
aynen hocam o zaman hadi ivendora bağırınaslında işin büyük kısmını her zaman arco yapıyo ama kamera konusundaki çalışmaları ivendor ve mirred yaptı şimdiye kadar.
hocam sizden beklemezdim bu soruyu sadık hocam bu kamera problemi tamamen canımı sıkmaya başladı.Githubda kameranın adı bile geçmiyor onada ayrı sinirleniyorum artık umudumu kesmeye başlıyıcam arco samsungtan felan yardım istese hiçmi bir gelişme olmazya benimmi haberim yok anlamıyorum hayretler içindeyim nasıl yapıcak arco ivendorgörüntü aldı as;lındagörüntü aldıktan sonra iş biraz daha kolaylaşıyor neden böyle oldu anlamadım yada kameryı çözdülerde githubtamı yok yani bügun yarın çözülmesini bekliyorum şahsen
kernel uzun süredir var zaten ama 3.0 kerneli ile kamera çalışmıyor ve sorunları var yani daha kullanıma hazır değil ayrıca sadece cm10 için 3.0 kerneli yayınlanıyor.
aynen hocam o zaman hadi ivendora bağırın
- - - Eklendi - - -
ya şaka bi yana bu güncellemeler iyi oluyor s4 çıkınca almayı düşünüyorum o zamana kada rahat rahat idare eder bu telefon güncellemelerle
Sana nexus4 yakisir bence hocamBence daha s5 e kadar yolu var diye düşünüyorum ben.Birde cm10.1 sonrasında cyanogen ebininide arkasına aldımı arco olmasada yürür işler sonraAma bende heralde bende s4 çıkınca note2 yada s3 alabilirim.s3 ucuzlarsa gerçekten iyi bir alternatif artık onunla uğraşırız birkaç yıl sonrada
ben hocam s4e geçmek istiyorum çünkü ramı düşük birde yeni telefonlar çığır açıyor 8 çekirdekli cpu ve gpu 2 gb ram 13 mp kamerası mikroskoplasa görülmeyecek pixelleri ve daha (sağlam)Bence daha s5 e kadar yolu var diye düşünüyorum ben.Birde cm10.1 sonrasında cyanogen ebininide arkasına aldımı arco olmasada yürür işler sonraAma bende heralde bende s4 çıkınca note2 yada s3 alabilirim.s3 ucuzlarsa gerçekten iyi bir alternatif artık onunla uğraşırız birkaç yıl sonrada
ben hocam s4e geçmek istiyorum çünkü ramı düşük birde yeni telefonlar çığır açıyor 8 çekirdekli cpu ve gpu 2 gb ram 13 mp kamerası mikroskoplasa görülmeyecek pixelleri ve daha (sağlam)
oacağıda kesine haberler arasında sammobileki haberleryanlışlık olmasın yani o kadar para bayılıcam biraz daha bayılırım daha iyi ama hoca s3 önermem en kötü note 2 alın
- - - Eklendi - - -
ben uğraşmayın diye dedim
External_sd de karti goruyorum ama mail geldigi zaman eklentilerini telefona yuklemiyorum her seferinde sd kart yok diyor ayar durumuna girdigimde sd karti gormuyor ayarlar kisminda uygulamalara girdigimde dahili depolama gorunmuyor sd kartt yok diyorSd kartı görmüyor derken sorununuzu anlayamadım.Çünkü romun böyle bir sorunu yok.Eğer hafıza kartının yerini bulamadıysanız external_sd altına bakmayı deneyin.Eğer hafıza kartını hiç tanımıyorsa bir hafıza kartınıza format atmayı deneyin.
başka bir hafıza kartı ile denedininizmi? ona göre çözüm yolları üretelimExternal_sd de karti goruyorum ama mail geldigi zaman eklentilerini telefona yuklemiyorum her seferinde sd kart yok diyor ayar durumuna girdigimde sd karti gormuyor ayarlar kisminda uygulamalara girdigimde dahili depolama gorunmuyor sd kartt yok diyor
başka bir hafıza kartı ile denedininizmi? ona göre çözüm yolları üretelim
başka bir hafıza kartı ile denedininizmi? ona göre çözüm yolları üretelim
Arkadaşlar Ben Orjinal Rom'a Döndüm Fakat Telefonum Acılış Logosunda Takıldı Kaldı Dönüp dolaşıp Acılış logosuna Gelıyor
arkadaslar 1 aydir stock romdaydim bugun cm9a geri dondum cwm den restore yaparak malumunuz beta4 teyim su anda. Sizlere sorum RC2 ye gecmelimiyim? beta4 den memnunum ama fark edecekse gececegim. tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?