otoata
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim güle güle oynayın hocamteşekkürler. 9MM ilk defa deneyeceğim
Yok hocam ben oynuyorum tam sürümhocam tesekkürler bi sorum var : real racing demo mu ?=
Rica ederim hocamPaylaşımların için teşekkürler..
Yok hocam gerektirmiyor :/ silip tekrar yüklemenizi öneriyorum. Ben rahat rahat oynuyorum Aynen Galaxy S2 kullanıyorum :O
Yada bu apk'ı deneyin hocam Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya bu oyunları nasıl yüklüyoruz acaba ? yenıyım android te de s2 cihazım, şimdiden teşekkürler
marketten astro file manager dosyasını indir linki tıklayıp apk dosyasını indir usbyle telefonun hafızasına at astro file managerden yüklersin
----------Eklendi @ 20:24:26 ---------- Yazıldı @ 20:22:39 ----------
backstab da oyuna giriyorum bir süre sonra atıyor splinter celldede beyaz gözüküyor
Hocam küçük bi ayrıntıyı kaçırmışım sanırım oyunu yükleyip wi-fi den dosyaları indirdikten sonra oyuna ilk girişte wi-fi kapalı girin internete bağlantı olmasın telefonda bikaç oyun oynayın göreceksiniz kalacak. ( not: diğer girişlerde wi-fi açık olması problem yaratmaz önemli olan ilk giriş)Realracing demo ... 1 oyun oynadıktan sonra kilitleniyor ve oyun inidirin diyor : (
12 bin lira civarı hocamotoata kardesım sagol paylasımlar icin
birde birsey sorcam elindeki kasa kaç paraya mal oldu ya one öyle bittim özelliklerine
Arkadaş anlatmış ama dediği gibi telefonunuza atın .apk dosyalarını telefonun kendi ''dosyalarım'' programından girip koyduğunuz yeri bulup tıklamanız.ya bu oyunları nasıl yüklüyoruz acaba ? yenıyım android te de s2 cihazım, şimdiden teşekkürler
Eminim hocam denedim. Oynuyorum da hepsini en azından oynadım yani bi süre. Wi-Fi'den dosya çektiğinde böyle bi problem olmaması lazım :Scok sagolunn. ya bide real steelde download yapmiyo oyun icinde baglantimda problemde yok anlamadim onu. Backstab tede introdan sonra atiyor oyundan. rr2 dede kitleniyo biraz oynadiktan sonra. otoata nedwndir kardes napmak gerek?
----------Eklendi @ 05:58:55 ---------- Yazıldı @ 04:29:26 ----------
Ve splinter da da arkadasin dedigi gibi. beyaz oluyo ortam. 9mm de sorun yok fred tede yok. Bizim cihazlarda problem dicem 5. günü daha.sen bunlari denedigine eminmisin kardes.
Rica ederimteşekkürler
İnş açılır hocambackstabı galaxy s wifi 5 de denedim sonuç olumlu.diğerlerinide deneyeceğim.emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?