Android 3.2.1 Hafıza Dolu Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LEFKELİ

LEFKELİ

Üye
    Konu Sahibi
Android 3.2.1 Hafıza Dolu Hatası
Öncelikle herkese selam. Benim yeni aldığım Acer iconia tab a100 tablet bilgisayar ile ilgili şöyle bir sorunum ver. Cihazı satın aldığımda üzerinde Android 3.2 yüklüydü ve cihaz canavar gibi çalışıyordu, hatta marketten bir sürü program yükledim. Fakat bir hafta sonra cihazı güncelleyerek 3.2.1 sürümünü yükledim. Ama cihaz bu sefer bazı uygulamaları yüklerken hafıza boş olmasına rağmen yükleme sırasında yeterli hafıza yok hatası vermeye başladı. Bazı uygulamaları ise sorunsuz yüklüyor. İşin garip yanı güncellemeden önce hatasız yüklediği bazı uygulamaları da yüklemiyor. Mesela Astro file manager programını güncellemeden sonra sildim ama tekrar yüklemedi. Juice defender, Task killer gibi uygulamaları yüklemiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok çok teşekkürler…

LEFKELİ

LEFKELİ

Üye
    Konu Sahibi
Yardım eden yok mu?

KayraBey

KayraBey

Üye
Her zaman yardım eden çıkamayabilir.

navti

navti

Üye
Evet bilginin kesildigi nokta

RizeOnline

Üye
Mümkünse eski sürümüne geri dön arkadaşım Acer kullandığın için ve çoğu kişide bu cihazı kullanmadığı için doğal olarak yardımcı olacak arkadaşta çok az olacaktır. Firmanın hazılamış olduğu sürüm belki tam olarak isteneni vermeyebilir bu yüzden bu hataları almış oluyorsundur büyük ihtimalle. stabil sürüm değildir tahminimce.

LEFKELİ

LEFKELİ

Üye
    Konu Sahibi
Peki çok teşekkür ederim ama eski sürüme root yapmadan dönmek mümkün mü. Root yapınca garanti gidiyor diye biliyorum da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt