Android 2.4 vs 4.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.4 vs 4.0
Evet beyler android 2.4 ile 4.0 aynı şeyler mi, farkları var mıdır? bilen?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
2.4 diye bişey yok o kadar

• Beğen
Tepkiler: ownmyofmyowner
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
sözün bittiği yer

passangerr

passangerr

Üye
androidin son yayınlanan sürümü 2.3.5 dir kardeşim. 2.4 olmayacak onun yerine 4.0 sürüm adıyla gelecek yeni android (icecream sandwich). Yani kısaca senin and 2.4 dediğin sürüm aslında Samsung nexus ile cıkan and 4.0 sürümü ikisi aynı şey.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
2.4 ice cream 4.0 yani telefonda sürüm 2.4 olarak görünecek 4.0 deil yanlış bilgi verilmesin

Crescent-23

Crescent-23

Üye
arkadaşlar bende galaxy s2 almayı düşünüyorum ama şu konuyu merak ediyorum ios5 tüm iphonelara yüklenebiliyorya galaxy s2dede aynı şekilde yükseltme yapabilcekmiyiz acaba ?

mancukya

Üye
2.4 ice cream 4.0 yani telefonda sürüm 2.4 olarak görünecek 4.0 deil yanlış bilgi verilmesin

öylemi ? peki Honeycamp sürümünü nereye koydular ? Honeycamp 3 ICS ise 4 sürümüdür telde falanda o sekilde yazmiycak o dedigin Linux kerneldir 2.4 diyede bir sürüm yok olmiyacakta.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşlar bende galaxy s2 almayı düşünüyorum ama şu konuyu merak ediyorum ios5 tüm iphonelara yüklenebiliyorya galaxy s2dede aynı şekilde yükseltme yapabilcekmiyiz acaba ?
iOS5 iphone3gs ve 4'e yüklenebiliyor. 4s'de hazır geliyor.Galaxy s2'de de güncelleme var tabi ki.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Crescent-23
Crescent-23

Crescent-23

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
PriZm

PriZm

Üye
Hmm acaba Galaxy S e 4.0 gelirmi?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşlar bütün galaxy cihazlarına gelecek

bu resmin yorumlarında(soruyu soranda benim) 2012 de gelcek yazıyo

aagkn

aagkn

Üye
Icecream Sandwich En erken Türkiye'ye hangi tarihte gelir acaba?

Uruloki

Uruloki

Üye
bence fazla ümitlenmeyin derim android 4 konusunda yani firmalar pekte hızlı değil güncellemede en hızlısı htc ama onlar bile bekletiyor ki tüm galaxy cihazlarına gelmesi zor misal nexus one gibi cihazlara gelmeyecek yani 1-2 senelik cihazlara gelir bu güncelleme

tapdk

tapdk

Üye
Guncelleme htc evo 3d yede gelıcekmı acaba bılgısı olan varmı

MBrkA

MBrkA

Üye
Ben Galaxy Ace için pek umutlu değilim.Daha 2.3.4 ve 2.3.5 çıkacak ondan sonra 4.0 çıkacak aceye.Tabi korsanı önceden çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt