android 2.4 ice cream sandwich

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahreneit

Üye
    Konu Sahibi
android 2.4 ice cream sandwich
2.3 mayıs ayı sonunda resmen yayınlanacak. bu arada google üreticilerle yaptığı anlaşmaya göre 2.4ü son 18 ayda çıkmış bütün telefonlara uyumlu yapacak. böylece sistem yerine oturmuş olacak. 2.4 ise 2011in son çeyreğince çıkacak ama kesin değil. acaba nasıl olacak :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Maxi Genç

berkant12345

Üye
ıyı olur ınsallah eger çıkarsa sende burada upload etmessen ıkı elım yakanda olsun:ehe

AYNA

AYNA

Üye
acaba 2.3'e göre ne yenilikler olacak?
ben bir yerde okumuştum 2.3 ün üzerine eklemeler değilde çok değişik bir sürüm olacakmış..

fahreneit

Üye
    Konu Sahibi
  • Yeni holografik kullanıcı arayüzü sayesinde, uygulama çalıştırıcı, etkileşimli giriş ekranı, widget'lar ve çoklu görev bölmesi gibi yeni özellikler eklenecek.
  • Tüm Android 3.1 özelliklerini akıllı cihazlara getirecek olan bu yeni versiyon ile tabletler bir USB hub olarak davranabilecek ve bu sayede cihazlara fare, klavye veya joystick bağlanabilecek.
  • Yüz algılama özelliği bu versiyondaki en dikkat çeken özelliklerden biri olacak.
  • Bu yeni versiyon tamamen açık kaynak kodlu olacak.

ehehe bulursam yüklerim:ehe

AYNA

AYNA

Üye
teşekkürler..

c.alkan

c.alkan

Üye
önce 2.3'ü bi resmi olarak indirebilsek, 2.4'ü beklemeye başlarız :ehe

telefon hala güncelleme yok uyarısı veriyor..

berkant12345

Üye
ulen yerım androıdı google yı saçım basım agardı hala çıktı çıkıyor :naughty: Allahım dunyaya erken mı geldım yenı nesıl sanslı olacak valla dogar dogmaz pda kullanacaklar bız buralara erıcssonlardan geldık babam gıbı konustum ya harbı yaslandık heee:allalla:bızım zamanımızda dıye baslayan sozcukler yaslandık beaaa:P:

tektabancam

Üye
önce 2.3'ü bi resmi olarak indirebilsek, 2.4'ü beklemeye başlarız :ehe

telefon hala güncelleme yok uyarısı veriyor..
ben beklemekden tamamen bıktım ve dün akşam yarım yamalak bigi ile 2.3.3 çe güncelledim risklerini göze alarak tabi
gerçi biliyorsundur fakat ben gene yazayım

burada herşey açıklamalı yazıyor tüm dosyalar mevcut ve talimatlara dikkat etmelisin

AYNA

AYNA

Üye
ben beklemekden tamamen bıktım ve dün akşam yarım yamalak bigi ile 2.3.3 çe güncelledim risklerini göze alarak tabi
gerçi biliyorsundur fakat ben gene yazayım

burada herşey açıklamalı yazıyor tüm dosyalar mevcut ve talimatlara dikkat etmelisin
sonuc nasıl peki güzel oldu mu telefon stabil mi?

Captain

Üye
eğer son 18 ayda çıkacak bütün telefonlara uyumlu olursa süper olur :aha:

fahreneit

Üye
    Konu Sahibi
Gingerbread yuklemek isteyenler yeni olan JVH kodunu yuklesinler. Daha iyi calisiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt