kuafor2009
Üye
arkadaslar eksik birseyleri yapiyorsunuz en onemlisi hafiza kart meselesi bazi hafiza kartlarinda android yuklerken format atamiyor.... sandisk vs gibi hafiza kartlarina dikkat once kendiniz hafiza kartini bicimleyerek baslayin... n900 icin hersey bir oyuncak unutmayin.... KARDESIM MURRATIY bende niye androidi kuramadim diyordum desene 2.2.1 diye beni cildirttin kackez format attim senin yuzunden meego sitesinde de okudum halen 2.3 deme artik sebeke halen cekmiyor yukledim ama normalmi...
--------------- Ekleme ---------------
murattiy duzgun yaz millet anlasin... kac kere telefonu temizlettin bana bir bilsen ayar ettin beni yani... yinede payalasimin icin sagol...
--------------- Ekleme ---------------
bu telefon 1200@mhz yi tam sorunsuz calistirirmi flash cekecegim
yine denedim

yine olmadi hahahah baskiiiiiiiiiiiiiiiiii 4 

tekrar flashliyorum teli. 
:d muraty valla saol kardes konu saglam deilse acmayin be arkadaslar bos yere yormayin bizi 

cokda hosuma gitti yani.telefona cagri gelio mesj gelio ama mesaja cevp yazinca gitmiyo cevap.gps calismiyo.kamerayi denemedik acikcasi farketmez gerci calissada calismassada.su ses olayini cozerlerse super olucak.telefon hizli bi sekilde calisiyor bi yavaslik yok.ama videolari acamadim flash player yok diyor pek fazla kurcalayamadim.marketlerden birkac bisey indirdim calisiyor.ses olayini cozerlerse zevk icin arada bir kullanirim.ama maemoda benim overclock ayari gitti nasi geri getircem bilmioyorum bi bakicam.yorumlarini okudugum arkadaslara allah yardimciniz olsun diyorum ben o sorunlari yasamadim sonrasindada yasamam insallah flash atmayi sevmiyorum telefona